This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Demana'ns cita

Ens fa feliços saber que la persona a qui has ofert la joia s’ha quedat sense paraules en obrir la nostra capsa rosa. Som els teus còmplices, les persones que t'ajudarem a escollir la peça més adequada per a fer un regal a la teva persona estimada o per a premiar-te a tu mateixa.
Vols conèixer-nos?

 

Ester

 

Si vols viure l'essència de Roosik & Co, ella és la persona. Entusiasta i sincera, tindràs la sensació que la coneixes de tota la vida! L'Ester t'ajudarà a trobar la joia amb la que l'encertaràs segur, i és especialista en anells de compromís i en joies per a celebrar una ocasió especial. A més, en Jordi l'ha format en gemmologia, així que estigues tranquil perquè et podrà donar moltíssima informació són els diamants i les pedres precioses de color.

 

Anna

 

L'Anna té més de 25 anys d'experiència en el món de la joieria. Ella és la persona més adequada per ajudar-te a escollir les teves aliances de casament, per a valorar els ajustaments de talla de la teva joia o mirar si cal fer-hi alguna reparació. Honesta i familiar, l'Anna vetllarà perquè la peça que tens a les mans es mantingui sempre radiant com el primer dia.

 

 

Jordi Rosich

 

En Jordi és l'ànima de Roosik & Co. Ell és qui dissenya i crea totes les peces de joieria que veus. Si desitges dissenyar una joia especial o vols informar-te sobre joies i inversió, pots reservar cita amb ell tots els divendres i els dissabtes al matí. Els demés dies es troba al taller, coordinant l'equip de joiers i clavadors i treballant aquestes meravelles en or i pedres precioses que tant ens fan somiar.

 

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase