This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Carme Vilà

Si miro enrere, veig que hi ha tres denominadors comuns en tots els projectes que he emprès i moltes de les experiències que he viscut.
 
El primer, sentir una gran curiositat, il·lusió i ganes pel que vull aconseguir. El segon, superar la mandra i les pors i dur-ho a terme. El tercer, aprendre dels errors.
 
 

He tingut la sort de treballar sempre de cara al públic i he après tant! He escoltat molts cops el tant de bo ho hagués fet. Així que, intento prendre les decisions per tal de dir-ho el mínim possible.

Quan vaig acabar la carrera tenia una feina fixa que m’agradava però m’asfixiava el fet de pensar que tenia la vida solucionada i segura. Així que vaig deixar la feina i vaig comprar un bitllet al sud-est asiàtic. Només d’anada. Aquell viatge va marcar un abans i un després en la meva vida.

Va ser llavors quan, amb el meu germà Narcís, vam decidir muntar Naturaki Vam unir els seus coneixements d’internet i creació web amb els meus de turisme i atenció al client. El projecte arrancava en plena crisi, quan el sector del turisme rural estava molt minvat. A la gestió d’allotjaments rurals vam incorporar-hi quatre elements clau: tecnologia, màrqueting, atenció al client i atenció als propietaris. Actualment som un equip de deu persones, nou dones i un home, i tothom comparteix aquesta filosofia, la d’aconseguir que les persones que es troben de vacances visquin una experiència única als nostres allotjaments.

També tinc una altra gran passió que és viatjar. L’última escapada que he fet ha estat a Madagascar, tota sola. Un tema que em va impactar molt és el de la prostitució femenina i l’absència de ONG’s que ajudin les noies a sortir-ne, com he vist en molts d'altres països. A la tornada, la meva intenció inicial era crear un blog de viatges per recaptar fons per la causa, però vaig haver de replantejar aquesta idea per tal de combinar-la amb els meus recursos i possibilitats actuals.

Sempre he pensat que estic envoltada de dones inspiradores i poderoses a les quals admiro.

Totes elles tenen en comú la voluntat de trobar un motiu per canviar i millorar la seva vida o la dels del seu voltant. Així que, he decidit crear un blog per donar-los veu. Les seves històries poden ajudar a empoderar dones d’altres edats, països i àmbits. El dia 8 de març, Dia de la Dona Treballadora, l’inauguro compartiendoalas.com. La intenció és que aquest blog evolucioni cap a un punt de trobada físic, en el qual poguem compartir inquietuds i sinergies. Què us sembla?

 

Descarrega aquí el Llibre “Passionate Women”

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase