This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Heptabike for Qhubeka: joies solidàries

Joies solidàries que canvien vides
 
A Roosik & Co ens encanta el ciclisme, practiquem aquest esport diàriament un cop acabem la jornada al taller, és una de les nostres passions!
  
  
 
Així que ja us podeu imaginar com ens va agradar la proposta de Qhubeka Charity ara fa uns mesos: crear joies solidàries i especials amb el motiu d'una bicicleta i amb les quals faríem la vida més fàcil a moltes persones.
 
 

A Jordi Rosich, joier i dissenyador de Roosik & Co, de seguida se li van ocórrer diverses idees. Finalment es va decidir per dissenyar una bicicleta d'or amb les rodes en forma d'heptàgon. L'heptàgon és la forma geomètrica amb la qual se sent més identificat, ja que és una forma neta i minimalista, com la seva joieria.

 

 

A més, el que el va acabar de convèncer alhora de dissenyar aquesta peça amb rodes geomètriques és que els heptàgons estan carregats de bona sort: tenen 7 costats i el 7 és el nombre màgic per excel·lència. Val la pena que aquestes joies viatgin molts quilòmetres amb rodes màgiques i afortunades, veritat?

 

 

Les bicicletes estan treballades a mà, de manera artesanal, al taller de Roosik & Co. S'ofereixen en or blanc, or rosa i or groc, perquè puguis personalitzar la teva joia amb el color amb el que et sentis més identificat. També hi ha la possibilitat de crear-la en or blanc i amb diamants de triple excel·lència, és a dir, capaços de reflectir el 99% de la llum que hi penetra. Seràs la ciclista més brillants i lluminosa de la ciutat!

 

 

Els beneficis aconseguits amb la venda de cada bicicleta es donaran a Qhubeka Charity. T'apuntes a fer una volta en aquestes bicicletes d'or?

 

Qhubeka Charity

 

Qhubeka és una organització sud-africana sense ànim de lucre que dóna bicicletes com a part del programa solidari de World Bicycle Relief a Sud-àfrica.

 

 

Bicicletes que mouen vides

 

Per a moltes persones les bicicletes no són només mitjans de transport, són eines que els ajuden a viatjar més ràpid i més lluny.

Això significa que poden arribar on necessiten anar i fer coses difícils que sense transport serien impossibles: buscar subministraments com aigua i menjar, viatjar a l'escola o al treball, visitar una clínica o buscar ajuda en cas d'emergència després d'un desastre.

"Una bicicleta mou vides"

 

 

Qhubeka, amb els seus programes per a recaptar fons ha aconseguit subministrar més de 90.000 bicicletes. Són moltes les persones que ara gaudeixen d'una vida més fàcil.

Per part nostra, no podíem estar més contents de participar en aquesta iniciativa.

 

 

On trobar les joies solidàries "Heptabike for Qhubeka"? 

Aquestes bicicletes han estat dissenyades i creades amb molta cura i en exclusiva per a Qhubeka, només les trobaràs a la botiga física de Roosik & Co, a Girona, i a la botiga online.

Aquí hi tens tots els detalls sobre els penjolls solidaris:

Penjoll d'or blanc Heptabike for Qhubeka

Penjoll d'or groc Heptabike for Qhubeka

Penjoll d'or rosa Heptabike for Qhubeka

Polsera d'or groc Heptabike for Qhubeka

 

Si tens algun dubte o desitges alguna altra informació addicional no dubtis en contactar-nos a shop@roosik.com

Gaudeix d'aquests dies a la nostra ciutat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase