< Tornar

L’essència de la meva joieria minimalista · Col·lecció Heptasik

Hectàgon, Optàgon, Pentàgon, Hexàgon… És divertit veure com bategeu el nostre Heptàgon icònic. Nosaltres l’anomenem Heptasik, que neix de barrejar les paraules “Heptàgon” i “Roosik”.

Avui us explicaré com aquesta figura geomètrica de set costats i que al principi només il·lustrava el nostre logotip s’ha convertit en la font d’inspiració per a crear tota una col·lecció de peces de joieria minimalista.

Heptágono, figura heptagonal, logotipo Roosik & Co

Perquè l’heptàgon és el símbol de Roosik & Co?

L’Heptàgon és la forma que identifica Roosik & Co. Si t’hi fixes, signo totes les joies amb aquesta figura icònica de set costats. El motiu és perquè resumeix els conceptes bàsics de la meva joieria, en la que els metalls nobles i les pedres precioses són els protagonistes.

De fet, els set costats de l’Heptàgon evoquen els set metalls nobles coneguts en l’antiguitat (ferro, coure, estany, mercuri, plom, plata i or) i també els set colors de l’arc de Sant Martí (vermell, taronja, groc, verd, blau, indi i violeta).

Jordi Rosich muestra el anillo heptagonal de oro amarillo

A més, l’heptàgon és una figura minimalista, de línies netes i pures, i quan dissenyo intento que cada peça gaudeixi també d’aquestes característiques. Crec que així, les joies es mantenen perdurables en el temps també quant a estil i disseny.

Joieria minimalista: Col·lecció Heptasik

L’heptàgon és una forma geomètrica i alhora tancada que convida als ulls a reposar-s’hi.

Em va inspirar de seguida per a crear un penjoll d’or minimalista. Vaig decidir treballar-lo pla i delicat, de manera que la figura descansés sobre la pell i s’hi integrés.

El vaig combinar amb una cadeneta d’or fina, perquè passés inadvertida i cedís tot el protagonisme a l’heptàgon. El resultat final va ser aquest:

Colgante en oro rosa  y símbolo de heptágono, icono de la marca de joyería artesana Roosik&Co

Penjoll Heptasik One

És una peça que m’encanta i a la que li tinc molt d’afecte, però haig de reconèixer que en aquell moment no m’esperava el gran acolliment que va tenir. Avui dia, és la joia de Roosik & Co que més vegades he treballat i ha sortit del nostre Atelier.

És un penjoll d’or que té molta presència i personalitat quan s’ofereix com a regal, i alhora és discret i subtil, ideal per a portar-lo cada dia pel seu disseny tan essencial.

Haig de dir que és gràcies a escoltar les opinions i suggeriments de totes les persones i dones que van regalar o van lluir aquest primer penjoll que vaig començar a dissenyar d’altres peces de joieria heptagonals i minimalistes. Unes arracades de botó, una polsera d’or… Desitjaven d’altres peces amb l’heptàgon per a combinar-les i dur-les a conjunt.

Pendientes de aro criollas heptagono en oro con diamantes

Heptasik, Blossik, Blossom…

En un inici, només treballava la col·lecció Heptasiken or groc i sense pedres precioses, però al llarg de tots aquests anys ha crescut i evolucionat de tal manera que fins i tot l’he fusionat amb d’altres col·leccions, com Blossom, d’inspiració floral i amb les pedres precioses de colors com a protagonistes.

Pendientes de oro con zafiro y cuarzo rosa heptagonal 2

Per això, ara, quan descobreixis Heptasik, veuràs que fins i tot hi ha anells heptagonals amb diamants, polseres amb maragdes embolcallades per heptàgons o arracades d’aro de 7 costats amb pedres precioses verdes o roses…

Aquesta és la meva col·lecció més essencial i personal, és on experimento, creo i volco tot el meu univers. Desitjo que la gaudeixis tant com jo.

La màgia de l’Heptàgon

Totes les nostres peces de joieria són simbòliques perquè són portadores d’emocions, moments i paraules. 

A la col·lecció Heptasik, a més, has de sumar-li la màgia dels costats de l’heptàgon: el número set… tan seductor i extraordinari.

Si et ve de gust saber més curiositats sobre les joies minimalistes de la col·lecció Heptasik, escriu-me, m’encantarà explicar-te-les. Aquest és el meu correu:[email protected]

¿T’animes a descobrir Heptasik?  

També pot interessar-te…

Els vincles eterns de la polsera Heptasik String