Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

FAQ

Nova tributació de l'IVA pel comerç electrònic

En consonància amb la nova legislació vigent, a partir de l’1 de juliol de 2021les compres que es facin a través de la plataforma online s’hauran de facturar amb l’IVA corresponent al país de destí de la peça.Tant aEspanyacom a la resta de laUnió Europeal'IVA ja ve inclòs en el preu de la joia i s'indicarà a la factura. Per aquelles compres fetes des defora de la Unió Europea heu de tenir en compte queels nostres preus no inclouran l'IVA del vostre paísel qual haureu de pagar una vegada rebeu la joia a casa. El nostre portal web compte amb un programa de geolocalització que adaptarà els preus automàticament.

Què passa si una joia es malmet? Hi ha servei de manteniment a Roosik & Co?

 A Roosik & Co tenim un servei de manteniment, així com de neteja o reparació, al que podeu accedir per totes aquelles joies adquirides a la nostra botiga. El manteniment es realitza de forma bianual, sent el primer servei gratuït, i el podeu sol·licitar a través de shop@roosik.com. Visita la secció "Garantia Roosik" per més informació. Les despeses d'enviament, si fos necessari, correrien al teu càrrec.

En tot cas, si vols mantenir les teves joies i pedres precioses de colors com el primer dia,el millor que pots fer és prevenir. T'animem a visitar el nostre blog i la secció de"Cura de les joies".

Puc demanar gravats personalitzats?

Sí, podem gravar el que vulguis.Podria ser el teu nom o el nom de la persona a qui regalis la peça, una data especial, com ara un casament, aniversari o naixement, o unes paraules que complementin la teva joia. Serà única.

Si és una de les nostres joies, és un servei gratuït, sempre que sigui possible fer un gravat en la peça en qüestió.Contacta amb nosaltres i en parlem!

Enviaments

Els enviaments a Espanya són gratuïts?

Si! Totes les comandes per a Espanya són gratuïtes. El termini estimat de lliurament és d'entre 1 i 2 dies hàbils si la joia està en estoc. 

Els enviaments a Europa són gratuïts?

Si! En compres superiors a 300€ . El període de lliurament en la majoria dels països de la Unió Europea sol estar entre 3 i 5 dies si la joia està en estoc.

Els Enviaments mundials són gratuïts?

Si! En comandes superiors a 300€, ens posarem en contacte per concretar període estimat d'entrega. Les despes d'importació i IVA les abonareu a l'aduana corresponen per tant la peça adquirida ja NO pagareu les taxes d'Espanya. S'aplicarà el VAT corresponent al teu país i hauràs d'abonar-lo quan t'arribi la peça.

Devolucions

Feu devolucions?

Estigues tranquil, no hi ha cap problema.

Tens 15 diesper a canviar o tornar la teva joia. Noméshas d’ompliraquest formulari,embolicar i protegir bé la peça i tornar-nos-la en perfecte estat. És molt fàcil.

La devolució dels diners es realitzarà a través del mitjà de pagament en un termini de 14 dies laborables des del moment en què rebem el paquet i comprovem que estigui tot en bon estat. Et reemborsarem l'import total de la joia (excepte les despeses d'enviament i retorn que són a càrrec teu).

Secure transactions

Transactions are handled with bank-grade security.

Simple checkout

Our secure checkout is quick and easy to use.

Get in touch

Have questions? Get in touch with us at any time.

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar