Preguntes freqüents

 
 

Enviaments 

Totes les comandes per a Espanya són gratuïtes. El termini estimat de lliurament és d'entre 1 i 2 dies hàbils si la joia està en estoc. 
  Les comandes dins de la UE, per la seva part, són gratuïtes en compres superiors a 300€. El període de lliurament en la majoria dels països de la Unió Europea sol estar entre 3 i 5 dies si la joia està en estoc. Per aquelles comandes fetes fora de la UE ens posarem en contacte per concretar costos i període estimat d'entrega. S'aplicarà el VAT corresponent al teu país i hauràs d'abonar-lo quan t'arribi la peça.
   
   

  Nova tributació de l'IVA pel comerç electrònic

  En consonància amb la nova legislació vigent, a partir de l’1 de juliol de 2021 les compres que es facin a través de la plataforma online s’hauran de facturar amb l’IVA corresponent al país de destí de la peça.
   Tant a Espanya com a la resta de la Unió Europea l'IVA ja ve inclòs en el preu de la joia i s'indicarà a la factura. Per aquelles compres fetes des de fora de la Unió Europea heu de tenir en compte que els nostres preus no inclouran l'IVA del vostre paísel qual haureu de pagar una vegada rebeu la joia a casa. El nostre portal web compte amb un programa de geolocalització que adaptarà els preus automàticament.
    
    

   Devolucions

   Estigues tranquil, no hi ha cap problema.

   Tens 15 dies per a canviar o tornar la teva joia. Només has d’omplir aquest formulari, embolicar i protegir bé la peça i tornar-nos-la en perfecte estat. És molt fàcil.

   La devolució dels diners es realitzarà a través del mitjà de pagament en un termini de 14 dies laborables des del moment en què rebem el paquet i comprovem que estigui tot en bon estat. Et reemborsarem l'import total de la joia (excepte les despeses d'enviament i retorn que són a càrrec teu).

    

    Què passa si una joia es trenca? Hi ha servei de manteniment a Roosik & Co?

     A Roosik & Co tenim un servei de manteniment, així com de neteja o reparació, al que podeu accedir per totes aquelles joies adquirides a la nostra botiga. El manteniment es realitza de forma bianual, sent el primer servei gratuït, i el podeu sol·licitar a través de shop@roosik.com. Visita la secció "Garantia Roosik" per més informació. Les despeses d'enviament, si fos necessari, correrien al teu càrrec.

    En tot cas, si vols mantenir les teves joies i pedres precioses de colors com el primer dia, el millor que pots fer és prevenir. T'animem a visitar el nostre blog i la secció de "Cura de les joies".
      

     Puc demanar gravats personalitzats?

     Sí, podem gravar el que vulguis. Podria ser el teu nom o el nom de la persona a qui regalis la peça, una data especial, com ara un casament, aniversari o naixement, o unes paraules que complementin la teva joia. Serà única.

     Si és una de les nostres joies, és un servei gratuït, sempre que sigui possible fer un gravat en la peça en qüestió. Contacta amb nosaltres i en parlem!

      

      No sé quina talla necessito. He de reajustar un anell. Com ho puc fer?

      Estigues tranquil, pots seguir els següents passos:

      1- Descarrega't el nostre PDF i podràs comprovar al moment la teva talla d'anell (i de polsera o penjolls). És tan fàcil com col·locar un anell sobre el full fins que encaixi amb un dels cercles del dibuix.

      2- Encara tens dubtes? Parla amb nosaltres! Et podrem orientar.

      Si fos necessari et faríem arribar gratuïtament una ANELLERA com les que fem servir a la botiga. Emprova't quin cercle et va millor i digue'ns el número que hi ha inscrit. Fàcil!

      I no pateixis en cas que no et vagi bé, els ajustaments de mida són gratuïts i van a càrrec nostre.

        Roosik & Co

        Necessites ajuda? Contacta'ns!

        X

        Cistella

        No hi ha més productes disponibles per comprar

        La seva cistella és buida