Som joiers

Som joiers i gemmòlegs i fem joies perquè és el que millor sabem fer. Fa més de 25 anys que ens dediquem a l’ofici, i controlem totes les etapes del procés de disseny i creació de cadascuna de les nostres peces: des que Jordi Rosich té la primera idea fins que tens la joia a les teves mans.  Així podem garantir-te que aquella peça és realment el que et diem que és. Podem explicar-te amb tot detall perquè l’hem dissenyat així, perquè hem seleccionat aquelles gemmes o diamants o com hem realitzat el clavat i els acabats... Per nosaltres facilitar-te tota aquesta informació i poder-te-la certificar és símbol d’honestedat cap a tu.

Dissenyador de Roosik & Co

Jordi Rosich

Jordi Rosich (veure entrevista aquí) va néixer en una família de joiers. El contacte amb els materials i les eines del taller van ser l'hàbitat natural que van alimentar la passió que havia de desenvolupar-se més tard. Acabats els estudis de secundària emprèn estudis superiors de joieria i de gemmologia a l'Escola de Joieria del JORGC i a la Universitat de Barcelona al mateix temps que la seva creativitat es va traduint en els primers dissenys d'unes joies amb un marcat caràcter personal. Al cap de cinc anys de treballar al taller familiar assumeix un nou repte en un establiment emblemàtic de la Rambla de la Llibertat de Girona. En aquest escenari és on Rosich comença a presentar els seus dissenys de joieria amb la marca Roosik & Co.


En Jordi s’ha convertit en el dissenyador i joier de referència d’aquells que, com ell, valoren les joies per ser més que or i pedres precioses.  També ha rebut el reconeixement professional a la seva trajectòria: el Premi Talent 2019 per part de l’Ajuntament de Girona i el Premi al Millor Comerç 2019 per part de la JORGC, el Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya. 

Roosik & Disseny

Creativitat i Savoir faire

La joieria de disseny de Roosik & Co s'inspira en experiències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què es van crear. Jordi Rosich, gemmòleg, enclavador certificat i especialista en diamants, en signa les peces, les quals dissenya i treballa a mà a la seva botiga de Girona. Les creacions de Roosik & Co combinen metalls nobles i pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies elegants i boniques, alhora que suggerents, joies per despertar l'emoció de qui les llueix.


I+D

Les joies de Roosik & Co estan pensades i dissenyades per Jordi Rosich. La seva creativitat parteix de la inspiració que troba en el seu entorn més immediat, en l’exuberància i la delicadesa de la natura, en la personalitat de les persones que l’envolten, en els moviments artístics, en el món contemporani… Amb la primera idea, Rosich dibuixa l’esbós a mà i el trasllada al disseny gràfic 3D. A partir d’aquí es creen els motlles que han de permetre donar corporeïtat als dissenys. La impressió 3D dels models fa visible la joia per primer cop: és el moment de rectificar i polir detalls abans de la producció definitiva de la joia.


Tech LAB

El taller de joieria de Roosik & Co està dotat amb la tecnologia punta pròpia del segle XXI, només així podem oferir-te el millor dels dos mons: el saber ancestral i la tecnologia més contemporània. Les màquines de tallar i soldar amb làser o el software per dissenyar i crear peces en 3D conviuen amb el martell i l’enclusa de la joieria històrica. D’aquesta manera es fa possible la creació d’una peça de joieria bella i atemporal, una obra d’art laboriosa que requereix de nombrosos passos abans d’arribar a l’obtenció del producte final.

Gemmes amb cor

La traçabilitat és el primer pas cap a la sostenibilitat. A Roosik & Co et donarem informació sobre el país d’origen dels diamants gràcies als certificats "Origen by GIA". Així, quan compris una de les nostres joies amb una pedra d’origen certificat, te n’adonaràs de l’impacte que tens en el desenvolupament d’aquell país.

Els nostres diamants i pedres precioses són 100% naturals,excel·lents en qualitat i de procedència ètica i sostenible.El nostre compromís, i el teu, genera un impacte econòmic beneficiós pels països d'origen de les gemmes. Si esculls una joia de Roosik & Co, ajudes activament en el desenvolupament econòmic de milers de famílies de Namíbia, Sud-Àfrica i Botswana, i en la millora de les seves condicions de vida.

ELS NOSTRES DIAMANTS

Or 100% reciclat

Un dels nostres principals compromisos, que des del primer dia vam adquirir com a marca, és el de crear totes les nostres peces de joieria d’una manera conscient i respectuosa amb l’entorn.

Els nostres metalls són 100% reciclats,provenen de "Team and Timing S.L", empresa fundidora i recuperadora de metalls nobles, amb el codi de gestor E-346.97 i codi de productor P-14267-1, atorgats per la Generalitat de Catalunya. Ens proveeixen d’or pur de 24k reciclat – or de 999 –, amb el qual creem el nostre propi aliatge de l’or de 18k o platí de 950mm.

EL NOSTRE OR
Roosik & Co

Necessites ajuda? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar

La seva cistella és buida