Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

NO CREIEM EN IMPOSSIBLES

Saps aquells dies que t’aixeques amb ganes de menjar-te el món? Aquells dies que surts al carrer i sents que no hi ha res que et pugui parar? Doncs així és com et sentiràs amb els nous solitaris heptagonals de Roosik&Co. Perquè són diferents, igual que tu; i perquè tenen una llum que surt de dins, capaç d’enlluernar, igual que els teus ulls il·luminen i encomanen aquesta energia innata que et surt de dins quan tens un d’aquests dies 10. 

Són solitaris per a les que saben que són úniques, i volen explicar-ho al món: singulars, inimitables i imparables. Contemporànies. Sofisticades. I poderoses!! Amb els nous solitaris heptagonals, Roosik & Co ha volgut fer evolucionar un clàssic i actualitzar-lo amb un disseny excitant, pensat per a dones del segle XXI que saben el què volen. La clau ha estat combinar l’atreviment d’un anell heptagonal treballat en or rosa de 18k amb un diamant solitari que transmet l’essència del compromís. Si el diamant és de 0,50 ct., 0,70 ct., 1 ct., 1,20 ct., o 1,50 ct., és qüestió de cadascuna, l’efecte serà igualment trencador i estimulant.

Com deia Eleanor Roosevelt (1884-1962), activista pels drets socials, escriptora i política, “has de fer les coses que creus que no pots fer”. A Roosik&Co. també creiem que no hi ha impossibles que puguin frenar la il·lusió i l’esperit de viure: el nou solitari heptagonal de compromís va dedicat a totes aquelles que penseu com nosaltres!

 

 

Descobreix el nou anell heptagonal aquí. També pots descobrir tots els nostres anells de compromís

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar