Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Tota una vida de garantia

Serveis postvenda Roosik & Co

Quan adquireixes una joia de Roosik & Co passes a formar part de la nostra família, et converteixes en el nostre “& Co”. Això vol dir que, entre altres coses, tindrem cura de la teva peça. Com bé saps a Roosik & Co disposem de taller propi, així com amb l'assessorament d'un joier i clavador expert, gràcies a això posem a la teva disposició els següents serveis:

REPARACIÓ

Aquest servei l'oferim durant tota la vida de la teva joia. Si necessites reajustar la talla, arreglar un desperfecte o fer algun canvi en la teva joia, posa't en contacte amb nosaltres i porta-la a la botiga de Roosik & Co.

 

 

Gaudiràs d'un preu especial per totes les nostres joies.

NETEJA

Servei de neteja de la teva joia GRATUÏT i PER SEMPRE.

 

Porta’ns la teva joia quan vulguis i te la netejarem. Contacta’ns a shop@roosik.com i et donarem cita.

 

En tot cas, si vols mantenir les teves joies i pedres precioses de colors com el primer dia, el millor que pots fer és prevenir. T'animem a visitar el nostre blog i la secció de "Cura de les joies".

MANTENIMENT

T’oferim el primer servei de manteniment GRATUÏT. Una revisió al cap de dos anys de la compra que inclou la neteja i la reparació de la teva peça i una ampliació de 2 anys de garantia.

 

A partir del quart any li farem la revisió completa per 35€ (per a joies d’or groc i rosa) i 55€ (per a joies d’or blanc o platí). Aquest manteniment complet inclou el bany de rodi (en l’or blanc), revisió dels clavats de les gemmes i treure totes les ratllades a la teva peça, afegint-hi or amb procediments làser. Així la teva joia MAI perdrà metall, ni tampoc la seva bellesa inicial. Sempre la podràs lluir com el primer dia :) També per la teva tranquilitat, tindràs 2 anys d'ampliació de garantia.

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar