Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Garantia Roosik

Sempre al teu costat...

Tota una vida de garantia

Les nostres joies són peces d’artesania, dissenys únics treballats a mà amb molta cura. Cadascuna de les peces passa uns controls de qualitat molt estrictes, un esforç que també volem mantenir quan la joia estigui ja al teu costat.

Serveis postvenda Roosik & Co

Quan adquireixes una joia de Roosik & Co passes a formar part de la nostra família, et converteixes en el nostre “& Co”. Això vol dir que, entre altres coses, tindrem cura de la teva peça. Com bé saps a Roosik & Co disposem de taller propi, així com amb l'assessorament d'un joier i clavador expert, gràcies a això posem a la teva disposició els següents serveis:

NETEJA

Servei de neteja de la teva joia GRATUÏT i PER SEMPRE.

Porta’ns la teva joia quan vulguis i te la netejarem. Contacta’ns a shop@roosik.com i et donarem cita.

En tot cas, si vols mantenir les teves joies i pedres precioses de colors com el primer dia, el millor que pots fer és prevenir. T'animem a visitar el nostre blog i la secció de "Cura de les joies".

REPARACIÓ

Aquest servei l'oferim durant tota la vida de la teva joia. Si necessites reajustar la talla, arreglar un desperfecte o fer algun canvi en la teva joia, posa't en contacte amb nosaltres i porta-la a la botiga de Roosik & Co.


Gaudiràs d'un preu especial per totes les nostres joies.

MANTENIMENT

T’oferim el primer servei de manteniment GRATUÏT. Una revisió al cap de dos anys de la compra que inclou la neteja i la reparació de la teva peça.

A partir del quart any li farem la revisió completa per 35€ (per a joies d’or groc i rosa) i 55€ (per a joies d’or blanc o platí). Aquest manteniment complet inclou el bany de rodi (en l’or blanc), revisió dels clavats de les gemmes i treure totes les ratllades a la teva peça, afegint-hi or amb procediments làser. Així la teva joia MAI perdrà metall, ni tampoc la seva bellesa inicial. Sempre la podràs lluir com el primer dia :)

Roosik & Co

Necessites ajuda? Contacta'ns!

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar

La seva cistella és buida

[[recommendation]]