Garantia Roosik

 

Tota una vida de garantia 

Les nostres joies són peces d’artesania, treballades a mà i amb molta cura. Cadascuna de les peces passa uns controls de qualitat molt estrictes, un esforç que també volem mantenir quan la joia sigui ja al teu costat. 
Estigues tranquil, a Roosik & Co disposem de taller propi i t’oferim el servei de manteniment, reparació i ajustaments de talla sempre que el necessitis.
 
  

Programa d'atenció de Rossik

Quan adquireixes una joia de Roosik & Co passes a formar part de la nostra família, et converteixes en el nostre “&Co”. Això vol dir que, entre d’altres coses, tindrem cura de la teva peça. Aquests són alguns dels teus privilegis:
 
  • T’oferim el servei de neteja de la teva joia GRATUÏT i PER SEMPRE.
  • T’oferim el primer servei de manteniment GRATUÏT. Inclou la revisió, neteja i reparació de la teva peça i l’actualització de la garantia pels propers dos anys.
  • Gaudiràs d’un preu ajustat en totes les reparacions i manteniments següents.
  • Tindràs a la teva disposició el servei d’un joier i clavador expert.
  • Tens garantia de la teva joia de per vida, si realitzes els manteniments imprescindibles cada dos anys.
 
Vols saber-ne més? Contacta'ns al 676 643 569 o escriu-nos un correu electrònic a shop@roosik.com
 
 

Serveis de Roosik & Co

Neteja de les joies

 
És un servei GRATUÏT. Porta’ns la teva joia i te la netejarem. Contacta’ns a shop@roosik.com. Tingues en compte que el servei de neteja no inclou el manteniment ni la reparació de la peça.
 
 

Reparacions

 
Aquest servei l'oferim durant tota la vida de la teva joia, si necessites reajustar la mesura o t'agradaria millor la joia, posa't en contacte amb nosaltres i porta-la a la botiga de Roosik&Co.
 
 

Servei de Manteniment

 
A partir del quart any, fes-nos arribar la teva joia i li farem la revisió completa per 35€ (per a joies d’or groc i rosa) i 55€ (per a joies d’or blanc o platí). Aquest manteniment complet, inclou el bany de rodi (en l’or blanc)  i treure totes les ratllades a la teva peça, afegint-hi or amb procediments làser. Així la teva joia MAI perdrà metall, ni tampoc la seva bellesa inicial. Sempre la podràs lluir com el primer dia :)
 
 

Dubtes

+ El primer servei de manteniment és gratuït?

 

És imprescindible realitzar els serveis de manteniment de la teva joia cada 2 anys. Com a membre “&CO”, recorda que gaudeixes del primer servei de manteniment gratuït. Aquest inclou: l'avaluació de l’estat de la peça, la revisió i el clavat de les gemmes i els diamants, la reparació, el bany de rodi, la neteja i el polit, així com la renovació de la garantia pels següents dos anys.
 

 

+ Per què és important realitzar els manteniments de la teva peça?

 

És imprescindible que realitzis els manteniments cada dos anys, per garantir la perdurabilitat de la teva joia i evitar possibles inconvenients en un futur. Durant aquests dos anys, amb l’ús diari, la teva peça haurà rebut petits cops o desperfectes que poden haver-la malmès o desgastat les grapes que sostenen les gemmes. Per nosaltres és molt important que portis la teva joia sempre que vulguis amb tota la tranquil·litat.
 

 

+ Joies seriades i certificades

 

Cada joia és una obra d’art única, per això veuràs que porta un número de sèrie gravat i que va acompanyada del certificat d’autenticitat.

 

 
 
 
American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa
CA
CA