Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Or i platí 100% reciclat

Un dels principals compromisos que vam adquirir com a marca des del primer dia és el de crear totes les nostres peces de joieria d’una manera conscient i respectuosa amb tu i l’entorn. Només treballem amb or 100% reciclat, evitant el gran impacte mediambiental i social que produeix l’extracció d’aquest metall.

L’or és un dels metalls més utilitzats, tant en joieria com en altres indústries, com l’electrònica. Se'n genera una gran quantitat que podem (re)utilitzar per a crear peces de joieria meravelloses i, alhora, respectuoses amb el medi ambient.

Els nostres metalls provenen de "Team and Timing S.L", empresa fundidora i recuperadora de metalls nobles, amb el codi de gestor E-346.97 i codi de productor P-14267-1, atorgats per la Generalitat de Catalunya. Ens proveeixen d’or pur de 24k – or de 999 –, amb el qual creem el nostre propi aliatge de l’or de 18k o platí de 950mm.

76% Or pur reciclat / 12% Plata / 12% Coure

Or groc de 18 quirats

L'or groc de 18 quirats obté el seu color mitjançant un aliatge d'or pur reciclat, coure i plata. Roosik & Co utilitza aquest aliatge per aconseguir un color groc equilibrat. És or sòlid. És etern.

76% Or pur reciclat / 20% Coure / 4% Plata

Or rosa de 18 quirats

L'or rosa de 18 quirats obté el seu color mitjançant un aliatge d'or pur reciclat, coure i plata. Roosik & Co utilitza aquest aliatge per aconseguir un color rosa equilibrat. És or sòlid. És etern.

76% Or pur reciclat / 10% Pal·ladi / 9% Plata / 5% Coure

Or blanc de 18 quirats

L'or blanc de 18 quirats obté el seu color en ser un aliatge d'or pur reciclat i, almenys, un metall blanc, en el nostre cas pal·ladi. Roosik & Co utilitza pal·ladi per aconseguir un resultat més blanc i respectuòs amb la teva pell. És or sòlid. És etern.

96% Platí pur reciclat / 4% Coure

Platí

El platí obté el seu brillant color de forma natural, encara que és realment tou i necessitem coure perquè tingui duresa. És un dels elements més rars de l'escorça terrestre.

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar