El nostre or

 
Or i platí 100% reciclat 

Un dels principals compromisos que des del primer dia vam adquirir com a marca és el de crear totes les nostres peces de joieria d’una manera conscient i respectuosa amb tu i l’entorn. Només treballem amb or 100% reciclat, per evitar el gran impacte mediambiental i social que produeix l’extracció d’aquest metall a les mines.

I és que l’or és un dels metalls més utilitzats en joieria, o en d’altres indústries com l’electrònica. Cada dia es genera una gran quantitat d’or que podem (re)utilitzar per a crear peces de joieria meravelloses. I és això, precisament, el que fem.

Els nostres metalls provenen de "Team and Timing S.L", empresa fundidora i recuperadora de metalls nobles, amb el codi de gestor E-346.97 i codi de productor P-14267-1, atorgats per la Generalitat de Catalunya. Ens proveeixen d’or pur de 24k – or de 999 –, amb el què creem el nostre propi aliatge de l’or de 18k o platí de 950mm.+ Or groc de 18 quirats

 

L'or groc de 18 quirats obté el seu color per mitjà d'un aliatge d'or reciclat pur, coure i plata. Roosik&Co utilitza aquest aliatge per aconseguir un color groc equilibrat. És or sòlid. És etern.

76% Or pur reciclat  /  12% Plata  /  12% Coure

+ Or rosa de 18 quirats

 

L'or rosa de 18 quirats obté el seu color per mitjà d'un aliatge d'or reciclat pur, coure i plata. Roosik&Co utilitza aquest aliatge per aconseguir un color rosa equilibrat. És or sòlid. És etern.

76% Or pur reciclat  /  20% Coure  /  4% Plata

+ Or blanc de 18 quirats

 

L'or blanc de 18 quirats obté el seu color de ser un aliatge d'or reciclat pur i almenys un metall blanc, en el nostre cas pal·ladi. Roosik&Co utilitza pal·ladi per aconseguir un resultat més blanc. És or sòlid. És etern.

76% Or pur reciclat  /  10% Pal·ladi  /  9% Plata  /  5% Coure

+ Platí

 

El platí obté el seu color de forma natural, encara que és realment tou i necessitem coure perquè tingui duresa. El platí és membre del grup platí d'elements i grup 10 de la taula periòdica d'elements. Té sis isòtops d'origen natural. És un dels elements més rars de l'escorça terrestre.

96% Platí pur reciclat  /  4% Coure

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa
CA
CA