Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Diamants Naturals

Doing Good

A Roosik & Co. treballem amb diamants naturals, perquè el nostre compromís no és només amb la sostenibilitat mediambiental, sinó amb la sostenibilitat i dignificació social en països com Botswana, que per molt lluny que estiguin, formen part de la nostra mateixa comunitat humana.

DESCOBREIX MÉS SOBRE ELS DIAMANTS NATURALS

Les 7 "C" de Roosik & Co

En joieria les anomenades “4 C” (cut, clarity, carat i color) són el que determina la perfecció d’un diamant. Així, la qualitat de la talla i de la puresa, els quirats i el color d’un diamant és el que determina que aquest sigui especialment fulgent i que destaqui per la seva lluminositat. A Roosik & Co encara n’hi afegim tres més: la triple excel·lència, la garantia de que tots són de païssos fora de conflictes i, la última, un certificat d'autenticitat i qualitat. Perquè estimem les joies que creem tant com tu.

Color

Des d'incolors fins a grocs o marrons, hi ha una àmplia gamma de colors de diamants. A Roosik & Co només treballem amb diamants Incolors (grups D, E, F), fent les nostres peces de joieria encara més belles.

Puresa

Si un diamant no té impureses quan es veu deu vegades ampliat es diu que és impecable i res pot alterar les seves propietats òptiques. És per això que Roosik&Co sempre recomana diamants de la categoria VVS2 i superiors.

Talla

Tant si la talla té forma de maragda o és rodona brillant, oval o princesa: la simetria, la proporció i el poliment de les cares faran que la talla d’un diamant sigui excel·lent, reflectint així el 99% de la llum que hi penetra.

Quirats

Un quirat equival a 200 mg, i és la unitat per mesurar el pes d’un diamant. El quirat determina el valor d’un diamant, però és recomanable triar una mida que s’adeqüi a la personalitat del qui el lluirà.

Triple excel·lència

Els diamants de Roosik & Co sempre són de triple excel·lència: la simetria, la talla i el poliment són impecables. Només així s’aconsegueix que la dispersió de la llum que hi penetra sigui total i que el diamant resplendeixi com un estel.

Tractat de Kimberley

Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador- selecciona personalment tots els nostres diamants. Roosik & Conomés utilitza diamants de regions lliures de conflictes. Tots els nostres proveïdors de diamants coneixen i compleixen les condicions del "Tractat de Kimberley".

Certificat GIA

A més a més,tots els diamants utilitzats van acompanyats d'un certificat d'autenticitat, acreditant la garantia i excel·lència de les pedres. Un certificat oficial de GIA (Institut Gemològic d'Amèrica) per tots aquells diamants de més de 0,30 quirats i un certificat expedit per Jordi Rosich, gemmòleg qualificat i especialista en diamants, per tots aquells diamants de menys de 0,30 quirats.

Tens dubtes?

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar