Els nostres diamants

Diamants Roosik&Co

L’encís de la lluminositat més intensa. Qui no se sent fascinat per la intensitat de la llum? La força fulgurant dels estels a la nit, o la brillantor dels reflexos del sol sobre la mar al migdia; així és la llum dels diamants més purs. I a Roosik&Co els convertim en una joia d’autor, perquè t’il·luminin per sempre.
 
 

Les 6 C de Roosik

En joieria les anomenades “4 C” (cut, clarity, carat i color, en anglès) són el que determina la perfecció d’un diamant. Així, la qualitat de la talla i de la puresa, els quirats d’un diamant i el color que tingui faran que un diamant sigui especialment fulgent, i que destaqui per la seva lluminositat. A més a més de les 4 Cs, a Roosik&Co, encara n’hi afegim dues més: la triple excel·lència de tots els diamants i la garantia de la selecció personal de les pedres a càrrec de Jordi Rosich. Perquè estimem les joies que creem tant com tu.
 
 

1 C's GIA · Color

 

Des d'incolors fins a grocs o marrons, hi ha una àmplia gamma de colors de diamants. A Roosik&Co només treballem amb diamants Incolors (grups D, E, F), fent les nostres peces de joieria encara més belles.

 D E F
Incolor Incolor Incolor

 

 

 

2 C's GIA · Puresa

 

Si un diamant no té impureses quan es veu deu vegades ampliat es diu que és impecable i res pot alterar les seves propietats òptiques. És per això que Roosik&Co sempre recomana diamants de la categoria VVS2 i superiors.

 F IF VVS1 VVS2
Fawless (Impecable) Internally Fawless (Internament Impecable) Very Very Slightly included Very Very Slightly included

 

 

 

3 C's GIA · Talla

 

Tant si la talla té forma de maragda o és rodona brillant, oval o princesa: la simetria, la proporció i el poliment de les cares faran que la talla d’un diamant sigui excel·lent, reflectint així el 99% de la llum que hi penetra.

 

 

 

4 C's GIA · Quirats

 

Un quirat equival a 200 mg, i és la unitat per mesurar el pes d’un diamant. El quirat determina el valor d’un diamant, però és recomanable triar una mida que s’adeqüi a la personalitat del qui el lluirà.

 

 

 

5 C's ROOSIK&CO · La triple exel·lència

 

Els diamants de Roosik&Co sempre són de triple excel·lència: la simetria, la talla i el poliment són impecables. Només així s’aconsegueix que la dispersió de la llum que hi penetra sigui total i que el diamant resplendeixi com un estel.

 

 

 

6 C's ROOSIK&CO · Diamants lliures de confilicte

 

Jordi Rosich, joier, clavador, gemmòleg i dissenyador, selecciona personalment i acuradament tots els diamants de les joies Roosik&Co. D'altra banda, Roosik&Co només utilitza diamants de regions lliures de conflictes. Tots els nostres proveïdors de diamants coneixen i compleixen les condicions del "Tractat de Kimberley" (sistema de certificació per al comerç internacional de diamants fóra de països en conflicte).

 

 

 

7 C's ROOSIK&CO · Certificat d'autenticitat

 

Tots els diamants utilitzats en Roosik&Co van acompanyats d'un certificat d'autenticitat, acreditant la garantia i excel·lència de les pedres.

  • Tots els diamants de més de 0,30 quirats tenen un certificat oficial de GIA (Institut Gemològic d'Amèrica).
  • Tots els diamants de menys de 0,30 quirats disposen d'un certificat expedit per Jordi Rosich, gemmòleg qualificat i especialista en diamants.

 

 

American Express Apple Pay Bancontact Google Pay iDEAL Maestro Mastercard PayPal Shop Pay Visa
CA
CA