Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Hello from Roosik Studio

WE CREATE. WE MAKE.

A Roosik Studio combinem les tècniques tradicionals –com el martell i l'enclusa – amb l'última tecnologia –les màquines de microfusió i els 3D–.  

 

Vols saber com sonen? Aquest és el batec de Roosik Studio.

 

 

 

 

MEET THE TEAM

Roosik Studio està format per Jordi Rosich, joier i dissenyador de Roosik&Co i el seu equip de joiers i clavadors: en Cesc, en Francesc i en Lluís. Tots ells experts amb més de 20 anys d'experiència.

Cada dia es reuneixen per coordinar la creació de les noves peces i les possibles reparacions o ajustaments de talla dels teus anells o joies de compromís. Roosik & Co funciona com un rellotge gràcies a tot l'equip.

Te'ls presentem!

Dissenyar joies és comunicar. Cada nova peça és un diàleg entre nosaltres, que treballem la peça, i tu, que la lluiràs. Plegats, parlem d'una història romàntica sobre la naturalesa, l'art, el temps i les persones.

· Jordi Rosich ·

En Jordi és l'ànima que s'amaga darrere de Roosik&Co. És joier, dissenyador, gemmòleg i especialista en diamants! Les seves inquietuts artístiques i creatives l'han portat a crear aquest bonic projecte i a dissenyar i treballar les joies que tant ens fan delir...

En Cesc és joier i s'ha especialitzat en el tall làser. A més, li encanten les pedres precioses! Té una col·lecció de gemmes rares i úniques digne de museu. Juntament amb en Jordi, s'encarrega de crear les joies noves i els teus encàrrecs.

 

En Francesc és expert clavador, un ofici que li ve de família. Gràcies a ell, Roosik&Co ha introduït diferents tècniques de clavat ancestral en les teves joies amb diamants, com el grafilat o el perfilat. Són una meravella!

 

 

 

 

EL DISSENY

Com dissenyem una joia? L'inici del nostre procés creatiu és senzill. Jordi Rosich s'imagina qui lluirà la joia i a partir d'aquí... Comença l'espectacle creatiu! En Jordi entra en un món meravellós d'idees, dins i fora del paper. Visualitza la persona passejant o passant una estona divertida amb les amigues, la situa en el seu dia a dia. I és que darrere cada joia hi ha una Marta, una Laura, un Albert... Darrere de cada joia hi ets tu.

 

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar