Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Treballa amb nosaltres

Comunicació i Màrqueting

Parlar de Roosik & Co és parlar de persones i de les històries tan màgiques que les envolten. T'encantarà comunicar aquest bonic projecte, encaminat a potenciar la part més brillant de tota la gent que en forma part: amics, clients i equip.

enviar cv

Taller de joieria

Ets estudiant de joieria? O bé, ja tens experència? A Roosik Studio sempre necessitem un cop de mà. Ens ajudaràs a crear les joies més belles i brillants! Anells, penjolls, arracades i polseres que són petites obres d'artesania, totes fetes a mà :)

ENVIAR CV

Assessora de joieria

T'agraden les joies, l'artesania, l'art i, sobretot, les persones? Roosik & Co és el teu lloc. Seràs còmplice de les històries més boniques. Et formarem perquè puguis donar el millor de tu a les persones que desitgin trobar la joia adequada.

enviar cv

Roosik Stories

Un dia a la botiga

De les coses que més ens agraden de Roosik & Co són les històries de les persones que venen a la botiga. Tothom ens ve a veure per un motiu bonic i alegre. El noi que vol demanar compromís a la seva parella i vol trobar l'anell perfecte per a ella. El pare de família que vol premiar a la seva dona pel naixement del seu segon fill. L'àvia que vol deixar un record per sempre a les seves netes en forma de joia. O la dona que es vol sentir més bella, forta i empoderada. Darrere cada joia hi ha una persona amb una història preciosa. A l'Anna, l'Ester, l'Aina i la Judit ens encanta viure-les. I a tu, t'agradaria?

Roosik Studio

Un dia al taller

D'un espai tan bonic i lluminós només en poden sortir joies meravelloses i brillants com les de Roosik & Co. Jordi Rosich dedica mesos a dissenyar i crear els primers prototips, i en Cesc i en Lluís treballen la resta de peces i encàrrecs amb molta cura. Per la seva banda, en Francesc clava cadascuna de les gemmes i diamants d'aquestes joies amb gran paciència i saber fer. T'agradaria sumar-te a aquest equip de professionals i experts en joieria, disseny i gemmologia? Aprendràs i aprendrem de tu i amb tu.

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar