< Tornar

Polsera Bloom

 695

1 en estoc

> Detalls

 • Polsera feta a mà
 • Or rosa de 18 ct
 • 1 Ametista natural:
  • Talla Rosa d’Holanda
  • Pes total: 3,5 ct apròx.
  • Color porpra
  • Puresa: inclusions típiques de les ametistes naturals

> Descripció

POLSERA D’OR ROSA I AMETISTA NATURAL

Els colors de les pedres precioses, tan infinits com els de les flors, són els protagonistes de la col·lecció Blossom Bud creada per Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador- per a la marca de joieria d’autor Roosik&Co. En aquest cas, es combina l’or rosa de la polsera amb una ametista, que es situa al centre de la cadena prenent tot el protagonisme de la joia. Un complement perfecte per rubricar un conjunt de la mateixa gamma de color, o al contrari, per posar un contrapunt de color en contrast amb el vestit que portem.

 

ref:P16.B1.A.OR

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Ametista

L'ametista és una varietat de quars coneguda pel seu característic color violeta, que pot ser més o menys fosc -la Siberiana, per exemple, és el nom que rep l'ametista quan presenta reflexos vermells, i és la varietat més apreciada-. És una gemma que ja es treballava en joieria en temps de l'Antic Egipte i que ha estat assimilada al poder: era una de les preferides de Caterina la Gran de Rússia i sovint les solen lluir en anells molts bisbes i cardenals. A Roosik&Co. s'utilitza per a col·leccions de tendència, tant en penjolls com en arracades o braçalets.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.