< Tornar

Heptabike for Qhubeka · Gold

 215

Altres models

> Detalls

  • Penjoll fet a mà
  • Or groc de 18 ct
  • Mides bicicleta: 22 mm x 12 mm
  • Beneficis destinats a Qhubeka

> Descripció

JOIES SOLIDÀRIES · PENJOLL D’OR GROC AMB MOTIU HEPTÀGON

Jordi Rosich ha treballat a mà aquest penjoll solidari d’or groc i amb el motiu d’una bicicleta amb rodes heptagonals en col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre Qhubeka. Qhubeka facilita bicicletes a les persones que tenen dificultats per arribar a les escoles, feines, supermercats, hospitals o per demanar ajuda en cas de desastres o emergències. Roosik & Co ofereix aquestes joies solidàries en or groc, or blanc i or rosa. Les rodes de la bicicleta són en realitat Heptàgons, el símbol icònic de la firma de joieria Roosik & Co. Sense dubte és una joia especial i original que enamorarà a una dona amant del ciclisme.

 

ref: PE18.CY.QH.OG

 

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

contact us
Tens dubtes?