< Tornar

Braçalet Rígid Square · Red

 835

> Detalls

  • Braçalet fet a mà
  • Or rosa de 18 ct
  • 2 Granats naturals:
    • Talla Maragda
    • Color: Vermell intens
    • Inclusions típiques dels granats naturals
  • Ideal per a combinar-la amb qualsevol peça de la col·lecció Square

> Descripció

BRAÇALET RÍGID D’OR ROSA I GRANAT EN TALLA MARAGDA

La combinació de l’argolla polida amb les línies rectes de les gemmes naturals donen a aquesta joia un aire modern molt atractiu. L’or rígid subjecta dues gemmes en talla maragda disposades en paral·lel, deixant al descobert la part central del canell. Aquesta proposta de Roosik&Co. està especialment pensada per a una dona moderna que sap apreciar la bellesa d’una joia amb molta personalitat.

 

ref:E17.B1.G.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Granat

Per bé que el granat es pot trobar en gran varietat de colors -groc, taronja, cafè, negre, etc.-, és el color de roig robí el què ha donat més popularitat a aquesta gemma, que va estar terriblement de moda durant els segles XVIII i XIX a Europa -protagonitza moltes joies d'època victoriana-. Utilitzada com a pedra preciosa des de l'Edat del Bronze, és una pedra que pot durar molt de temps gràcies a la seva duresa, que permet, alhora, que es pugui tallar en una gran diversitat de formes. El viu color que presenta convida a utilitzar-lo en joies de tendència, com les creades per Jordi Rosich en la seva col·lecció Blossom.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.