< Tornar

Braçalet Rígid Square · Blue

 955

> Detalls

  • Braçalet fet a mà
  • Or blanc de 18 ct
  • 2 Topazis naturals:
    • Talla Maragda
    • Color: Blau intens “Swiss”
    • Inclusions típiques dels Topazis naturals
  • Ideal per a combinar-la amb qualsevol peça de la col·lecció Square

> Descripció

BRAÇALET D’OR BLANC I TOPAZIS EN TALLA MARAGDA

La combinació de l’argolla polida amb les línies rectes de les gemmes naturals donen a aquesta joia un aire modern molt atractiu. L’or rígid subjecta dues gemmes en talla maragda disposades en paral·lel, deixant al descobert la part central del canell. Aquesta proposta de Roosik&Co. està especialment pensada per a una dona moderna que sap apreciar la bellesa d’una joia amb molta personalitat.

 

ref:E17.B1.TZ.OB

 

 

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Topàs Blau

El topazi es troba en diferents coloracions -verd, groc, vermell, rosat, daurat...- i també en blau, que és sens dubte el color més popular d'aquesta pedra. Tanmateix, aquesta tonalitat és difícil de trobar: alguns dels dipòsits més importants es troben a Anglaterra (Cornwall), Escòcia i Irlanda del Nord. Es tracta d'una gemma molt dura, però cal protegir-la dels cops perquè es pot dividir amb un sol cop, igual que un diamant. Els tons de blau profund del topazi blau transmeten profunditat a les joies on s'utilitza, i tal vegada és per això que és una de les pedres preferides. A Roosik&Co. es treballa amb topazi blau en arracades, anells o penjolls.