< Tornar

Arracades Heptadrop · Turmalina

 825

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 4 turmalines naturals:
  • Talla rodona
  • Pes total: 0,35 ct + 0.35ct
  • Color verd i rosa
  • Puresa : inclusions típiques de la turmalina natural
 • Disponible sota comanda en or blanc i or rosa

> Descripció

ARRACADES D’OR GROC I TURMALINES HEPTASIK HEPTA DROP 


Unes de les arracades més vistoses de la col·lecció Heptasik de Roosik&Co gràcies al creatiu disseny de Jordi Rosich. El motiu Heptàgon, l’element icònic de la marca, penja delicadament d’una tira en una composició dinàmica i suggerent. Una fina cadena subjecta a banda i banda dues turmalines de color encastades. Una nota de color alegre i viva que posarà el toc d’atreviment a un look informal i que, converteix aquestes arracades en un complement molt especial que encaixarà perfectament amb una dona contemporània.

 

ref: AR17.H1.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Groc

L'or és, amb tota probabilitat, el metall més utilitzat en la història de la joiera, per bé que també s'empra en l'electrònica i la indústria perquè és un metall resistent a la corrosió. Ha estat el metall amb què tradicionalment s'encunyava moneda i representa simbòlicament valor i grandesa. Present ja a les cultures de l'antiguitat, és un metall tou fàcil de treballar, perquè de fet és el més dúctil i mal·leable que es coneix. A totes les col·leccions de Roosik&Co. hi ha peces realitzades amb or groc, ja que la bellesa i el prestigi d'aquest metall són inqüestionables.

Turmalina

Les turmalines es troben en pràcticament tots els colors a la natura, des de la transparència gairebé absoluta fins el negre; tot i això, el color més apreciat en aquesta pedra és el verd, quan s'assembla al color de la maragda. Una de les característiques distintives de la turmalina és que la mateixa pedra presenta colors diferents en funció de la llum sota la qual es mira, amb una variabilitat captivadora i molt suggestiva. Per la seva gran versatilitat, Jordi Rosich treballa amb turmalines per crear una gran diversitat de joies, des d'arracades fins a penjolls i braçalets, especialment de la col·lecció Blossom.