< Tornar

Anell One · Rose

 525

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

  • Joia feta a mà, artesanalment
  • Or rosa de 18 ct
  • Disponible en or blanc i or groc
  • Disponible amb diamants
  • Ideal per a combinar-la amb anells del mateix model

> Descripció

ANELL HEPTÀGON D’OR ROSA

En aquesta joia, Jordi Rosich ha convertit l’heptàgon, el símbol icònic de la marca, en un anell de gran originalitat i força, ideal per a una dona valenta i emprenedora, a qui li agradin les peces poc habituals. És una joia de disseny únic i exclusiu i d’una gran comoditat. És molt versàtil alhora de combinar-lo amb anells heptagonals d’altres colors, com l’or blanc i el rosa, o també amb les seves opcions amb diamants a una o quatre bandes.

Ref: A18.H1.OR

Productes relacionats

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Rosa

Aquest metall aconsegueix la tonalitat rosada que el caracteritza gràcies a un aliatge entre l'or i una mescla de coure i plata. En funció de la quantitat de coure, l'or rosa presenta un to més vermellós, o al contrari, més blanquinós i tènue quan la quantitat de plata augmenta. L'or rosa es combina a vegades amb l'or groc i el blanc però es treballa també en solitari, ja que dóna un caràcter més dolç que l'or groc a peces que conjuguen classicisme i tendència. Jordi Rosich realitza alguns anells de compromís amb or rosa, que destaquen per la seva singularitat en relació a les peces tradicionals.