< Tornar

Anell Hepta Crown · Citrí

Col·lecció Blossom

 800

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Joia feta a mà
 • Or groc de 18 ct
 • 1 Citrí natural:
  • Talla Heptagonal (exclusiva de Roosik&C0)
  • Pes total: 1,10 ct
  • Color Taronja Brandy
  • Puresa “Clean”
 • Ideal per a combinar-la amb anells Glow i Blossik

> Descripció

ANELL HEPTÀGON AMB CITRÍ I EN OR GROC

Un dels protagonistes de la col·lecció basada en la pedra amb un tall exclusiu i dissenyat per Jordi Rosich, l’Heptastone; l’anell Hepta Crown que es realitza en diferents acabats d’or i gemmes naturals. En aquest cas, Jordi Rosich -joier, clavador, gemmòleg i dissenyador de Roosik&Co-, combina l’or groc amb un Citrí. Sol o en una divertida combinació amb d’altres acabats, l’anell Hepta Crown és un valor segur que agradarà a tot tipus de dona. Ideal també si es conjunta amb l’anell Glow o les arracades i penjoll de la mateixa col·lecció.

Ref: A18.B3.CI.OG

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Citrí

Del francès citron, que vol dir llimona, el citrí és una gemma de color groc de la família del quars. Pot adquirir un ampli registre de tonalitats, des d'un groc molt pàl·lid fins a colors com el cafè ataronjat i fins i tot els daurats; així com talles molt diverses. A Roosik&Co. s'utilitza sobretot en la col·lecció Blossom, on els seus tons groguens aporten frescor i vivacitat a les joies. A l'Antiguitat s'associava al planeta Mercuri, i a l'Edat Mitja es considerava el citrí com un talismà contra els problemes de la pell; avui és una pedra vinculada a l'èxit i la prosperitat.