< Tornar

Aliança Blossom · Safirs Blaus

Col·lecció Blossom

 835

Altres models

Guia de TallesTens dubtes?

> Detalls

 • Anell fet a mà
 • Or blanc de 18 ct
 • 11 Safirs naturals:
  • Talla Brillant
  • Pes total: 0.61 ct
  • Color blau
  • Puresa Clean
 • Disponible en or rosa i safirs roses

> Descripció

ALIANÇA D’OR BLANC I SAFIRS BLAUS

El color vibrant dels safirs i dels diferents aliatges d’or fan possible aquesta mitja aliança on la combinació harmònica de les tonalitats resulten sempre en una joia que destaca i captiva ràpidament. Un anell de gran vitalitat gràcies al treball amb safirs de color rosa o blau, vius i penetrants, que Roosik&Co. ofereix en diferents mides i talles. A la imatge, una sèrie d’onze gemmes es disposen a la banda superior de l’anell per conformar aquesta mitja aliança juvenil i refinada alhora.

 

ref: A16.E1.S.25.OB

Sobre els metalls i gemmes

Creativitat i Savoir Faire

Les joies d’autor Roosik&Co són peces inspirades en vivències personals que expressen la sensibilitat i delicadesa amb què han estat creades. Jordi Rosich, gemmòleg, clavador i gravador titulat, especialista en diamants, firma les peces de Roosik&Co, que dissenya i treballa a mà al seu taller de Girona. Les creacions de Roosik&Co combinen els metalls nobles i les pedres precioses en una col·lecció evocadora i nostàlgica. Són joies d’una bellesa elegant i suggerent alhora, joies per despertar l’emoció del qui les ha de lluir.

Or Blanc

L'or blanc adquireix el seu color com a resultat d'un aliatge entre l'or groc i algun metall blanc, com ara la plata, combinats en percentatges diversos; Roosik&Co. utilitza preferentment pal·ladi per aconseguir un acabat més blanc. Es tracta d'un metall molt utilitzat en la tradició joiera ja que manté les mateixes qualitats de l'or groc en quant a la facilitat per al treball de les peces. Harmonitza d'una forma molt elegant amb tot tipus de pedres, però especialment amb els diamants, raó per la qual a Roosik&Co. s'utilitza molt per a anells de compromís i solitaris, però també en penjolls i arracades, tant de la col·lecció Eternal com Blossom.

Sàfir

El blau intens és el color que més habitualment s'associa al safir, tot i que aquesta pedra preciosa també pot adquirir colors vermellosos i groguencs. És el mineral més dur després del diamant, i juntament amb el diamant, el robí i la maragda, és una de les quatre pedres precioses més importants del món. La intensitat del color blau vellutat que té cada pedra és el que defineix el valor d'un safir. Alguns han esdevingut llegendaris, com l'Estrella de la Índia, un safir descobert a Sri Lanka fa 300 anys, robat i posteriorment recuperat del Museu Americà d'Història Natural. El carisma d'aquesta pedra fa que Jordi Rosich l'utilitzi per a joies d'alt contingut simbòlic, com les de la col·lecció Eternal.