This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

La pedra natal del mes de febrer: L’AMETISTA

El mes de l’any en què naixem pot ser determinant en la nostra manera de ser, i és per això que des de l’antiguitat s’ha vinculat una pedra preciosa a cada mes de l’any. Així, tots els nascuts en un determinat mes s’identifiquen amb una pedra preciosa concreta per les qualitats associades que té. Si portes un anell de compromís o qualsevol altra joia amb la teva pedra de naixement potenciaràs el millor de la teva personalitat. 
 
A Roosik & Co avui dediquem aquest article a tots els qui vau néixer un dia del mes de febrer. Si tu ets una d’aquestes persones, segueix llegint i entendràs per què la teva pedra natal és l’Ametista, i com pot ser una bona idea tenir una joia amb aquesta gemma ben a prop.
 
L’Ametista i tu
  
No hi ha cap mes de l’any que sigui tan especial com el febrer. Ni 30 dies ni 31; és l’esperit lliure del calendari! Igual que tu, que vas néixer un dia del mes de febrer: ets diferent i ho saps. Per això t’agradarà desmarcar-te de la resta i lluir una joia única, pensada per a les persones que vau néixer en un mes únic, una joia amb una de les gemmes més apreciades de la història, la sensual ametista, amb el seu fascinant color violeta, fruit del ferro en combinació amb l’efecte d’una elevada radiació. Qui no ha quedat mai embadalit davant dels cristalls violeta d’una gran bloc d’ametista en brut? I és que aquesta gemma -la més apreciada del grup dels quars- té un caràcter indubtable; té temperament, com els nascuts el mes de febrer.
  
De fet els antics grecs ja apreciaven l’ametista, li atribuïen el poder de mantenir la sobrietat davant la desmesura i la intoxicació: amethystos és la forma grega per a “sobri” perquè es creia que qui duia aquesta pedra restava protegit de l’embriaguesa i la inestabilitat. D’aquest equilibri d’esperit i de la claredat mental parteix la capacitat de dibuixar camins i formes amb la imaginació, de ser creatius! 
  
L’ametista va ser la pedra preferida d’una de les més grans personalitats del temps de la Il·lustració, Caterina la Gran, emperadriu de Rússia durant més de 30 anys i promotora de les arts, la cultura, la medicina o l’educació que va portar des d’Europa fins a les estepes de la seva pàtria. I durant segles, l’ametista només la podia lluir la reialesa, era una pedra assimilada al poder... Però això ja és història afortunadament! En ple segle XXI tots i totes podem gaudir de la bellesa de l’ametista, i aprofitar tots els valors que sempre se li han atribuït. Ara bé, per als qui sou nascuts al febrer, a Roosik & Co hem creat una selecció de joies tan úniques com aquest mes, amb una ametista absolutament captivadora.
  
   
El teu regal, la teva joia amb Ametista 
 
No ens volem oblidar de desitjar-te que tinguis un gran dia d’aniversari, des d’aquí tot l’equip de Roosik  Co. et desitja moltes, moltes “FELICITATS!”. I ja ho saps, som a prop teu pel què vulguis, recorda que ens pots contactar per e-mail o WhatsApp per aclarir qualsevol dubte.
    
  
Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase