This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Les arracades de Nuria Val Frecklesnur i Jordi Rosich

¿Com serà la joia que Nuria Val Frecklesnur i Jordi Rosich han creat plegats?

Et proposem un viatge cap a dues illes. Dues illes invertides, salvatges, apassionades. Són illes que tenen la sorra del color del mar, i el mar del color de la sorra.
 
Vens?
 
 
En aquest viatge t'acompanyen dos guies de luxe: Nuria Val @frecklesnur, fotògrafa, model i directora creativa, i Jordi Rosich, joier, dissenyador i gemmòleg de Roosik & Co.
 
 
 

Benvingut a Inverted Îles, la joia de Nuria Val i Jordi Rosich

La Nuria Val @frecklesnur i Jordi Rosich van emprendre un repte creatiu i artístic fa uns mesos. Els dos artistes dissenyarien una peça en el taller de joieria artesanal de Roosik & Co. Els venia de gust sumar els seus universos creatius i personals i compartir el procés de disseny d'una joia molt singular. I… us avancem que el resultat no podia ser més original i bell.

La Nuria és una gran amant de la geologia, així que de seguida va sentir passió per tot el que Jordi li mostrava i explicava en el taller. Com funciona un taller de joieria tradicional en el segle XXI? D'on provenen les pedres precioses? Quan un diamant és perfecte? Com es crea l'or?

A poc a poc, la Núria s'endinsava en el món de la gemmologia i la joieria, i va adquirir una bona base sobre la qual poder començar a dissenyar al costat d'en Jordi una joia única…

 

Procés de Creació

Seleccionar las pedres més precioses

La Núria i en Jordi van col·locar sobre la taula pedres precioses de tots els colors i talles. A la Nuria li agrada el color en general, no té un color preferit, així que va observar atentament les pedres precioses naturals per a descobrir quina d'elles podia ser la protagonista de la joia.

Va trobar una pista recordant el Mar…

La Nuria és amant del mar, són coneguts els seus treballs i viatges a illes com La Gomera, de la qual n'és una enamorada. El blau és un color amb el qual ella s'hi sent molt identificada i li evoca un munt de bons records. Les pedres precioses blaves amb les quals podríem començar a treballar podrien ser aiguamarines, safirs, topazis

Les talles de les pedres també condicionen la lluminositat de cada gemma, i és que el raig de llum quan hi penetra es reflecteix de manera diferent segons la talla. Les talles més habituals són la brillant, la rodona, l'oval, la princesa, la maragda…

La Nuria es va emprovar unes arracades que en Jordi havia creat en quars rosa i diamants. Dues de les gemmes d'aquestes arracades tenien talla pera. A la Nuria li va encantar aquesta forma natural, com si fos una gota d'aigua brillant. Sí, la joia tindria pedres precioses amb talla pera.

Escollir el color de l'or

Quin color d'or podria acompanyar a les pedres precioses blaves? La Nuria preferia un color càlid, així que el dubte es trobava en decantar-se cap a l'or rosa o l'or groc.

En Jordi i la Nuria van trobar en el contrast de l'or groc i el blau de les pedres la combinació perfecta. El daurat i el blau produïa un efecte alegre i vital que volien transmetre a tota dona que lluís aquesta joia tan especial.

Donar-li forma a la joia

Les joies preferides de la Nuria són els anells i les arracades, també les d'en Jordi. Així que es van alegrar de poder començar a treballar en una d'aquestes dues joies junts. Els anells ens agraden...

Però.. I si comencem fent unes arracades? Unes arracades llargues, amb personalitat, que il·luminin el rostre i la mirada de qui les llueixi. Endavant!

Les joies de Roosik & Co es caracteritzen per les seves línies pures, minimalistes, geomètriques, per ser delicades i potents alhora. I a tots aquests trets, s'hi suma la creativitat de la Nuria, qui va aportar un toc salvatge, divertit i apassionat al disseny.

Aquí van néixer dues arracades úniques... Dues illes invertides.

 

¿Vols veure el resultat final d'aquest projecte creatiu entre la Nuria i en Jordi?

 

Submergeix-te a: Inverted Îles · La Joia de Nuria Val i Jordi Rosich

 

Desitgem que t'agradi!

Fotografies de @cokebartrina

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase