This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Roosik Challenge: anells d'or heptagonals

Coneixes els anells d'or heptagonals de Roosik & Co? En Jordi els va dissenyar per a combinar-los entre ells o amb d'altres d'altres joies que llueixis sempre a les teves mans.
 
 
Les possibilitats que ofereixen aquests anells heptagonals amb diamants o llisos són infinites. Cadascú té una manera especial de combinar-los segons el seu estil o personalitat...
 
 

T'atreveixes a portar alhora anells d'or blanc amb anells d'or rosa o groc? Quants anells ets capaç de lluir en un sol dit? En quants dits de la teva mà portaries joies?

Ens enamoreu cada dia quan us veiem combinar les nostres peces, i ens encantaria que poguessiu inspirar i sorprendre també a d'altres homes i dones. És per això que hem creat el repte: ROOSIK CHALLENGE, en el qual donem veu a les millors estilistes de Roosik & Co, és a dir... Vosaltres!

 

¿Com participar al Roosik Challenge amb els anells heptagonals?

Si vius a Girona o estàs a prop, passa't per la nostra joieria Roosik & Co. A les taules trobaràs els anells d'or heptagonals llestos perquè te'ls provis i combinis. Podràs jugar amb els anells d'or blanc, rosa o groc amb diamants o sense pedres.

Quan tinguis la teva combinació perfecta, et farem una foto de la teva mà. Penjarem aquesta imatge a l'Instagram Stories de Roosik & Co.

¿Encara no ens segueixes? Fes-ho aquí! ➸ @roosikandco

 

 

¿Quins són els anells heptagonals?

Hem treballat nou dissenys d'anells heptagonals. Tres d'or blanc, tres d'or groc i tres d'or rosa.

Cada grup de tres està format pels següents anells: llisos, sense diamants, els anomenats One. Els Wish, amb una tira de 5 diamants. I els "Wish 4" amb 4 tires de diamants, és a dir, amb 20 brillants.

L'aliatge d'or de 18 quirats el realitzem artesanalment al taller de joieria de Roosik & Co i et garantim que està lliure de níquel.

Aquests anells són tot un somni i un desig. I el millor és que són anells unisex: anells per a home i per a dona. Fins i tot hi ha parelles que els han triat com a aliances de casament originals.

Són còmodes? Sí, moltíssim, us ho assegurem. Els costats de l'heptàgon s'amotllen bé a la forma dels dits, i les cantonades són arrodonides. Són perfectes per a dur cada dia.

 

Inspiració: ¿com combinar anells?

Perquè puguis començar a donar-hi voltes et presentem les nostres propostes de combinacions. Desitgem que t'agradin!

 

Jordi Rosich, dissenyador d'anells

En Jordi és el joier i dissenyador de Roosik & Co i el fundador de la marca. Totes les peces les dissenya i treballa a mà de manera artesanal aquí al taller. Així que ja podeu imaginar-vos que se li acuden moltíssimes combinacions amb aquests anells heptagonals.

Sabeu que, en els seus inicis, les peces que més li costaven a en Jordi de treballar eren els anells? Li resultaven molt difícils en comparació a les arracades, penjolls o polseres. Però va seguir fent proves una vegada i una altra, i ja veieu, ara no tan sols crea uns anells preciosos si no que, a més, s'atreveix amb anells en forma d'heptàgon o de flor. Fabulosos, veritat?

La combinació preferida d'en Jordi és la que sempre l'acompanya...

Anell heptagonal en or rosa combinat amb la polsera d'home Heptasik en cuir marró i peça d'or rosat.

 

Les noies d'or

Les noies de Roosik & Co també s'apunten al repte!

L'Anna és elegant, càlida, discreta i brillant. Les seves mans treballen amb moltíssima cura i delicadesa, sobretot quan col·loca les peces a l'aparador o quan embolica els vostres encàrrecs amb flors i cintes que deixen sense alè la destinatària des del primer moment (i encara no ha obert la capsa amb la joia!)

La seva combinació és fidel a la seva manera de ser.

Anell One d'or groc sense diamants amb mitja aliança de diamants en or daurat. Junts, en el dit anular. Ens encanta!

La Carolina té molt bon gust en tot el que fa. De fet, a part d'atendre-us de manera exquisida a la botiga, també s'encarrega de la decoració dels nostres aparadors. És subtil, elegant i fina, i li entusiasmen els diamants. Aquí la seva proposta:

Anell One d'or groc sense diamants amb un anell molt especial de la seva àvia. Un record preciós... 

L'Ester és una enamorada del color. Quan veu totes les pedres precioses escampades a la taula de treball del taller, se li il·luminen els ulls i de seguida agafa el mòbil. Té fotografiat cada racó perquè el pogueu veure a Instagram. Les gemmes roses li en-can-ten: safirs roses, quarsos, turmalines magentes... Aquesta és una de les seves opcions preferides:

Anell HeptaCrown amb quars rosa i anell "Wish 4" amb vint brillants, en or groc. La talla de la gemma, també en forma d'heptàgon, és exclusiva de Roosik & Co.

 

¿Quina serà la teva combinació d'anells?

Ens encantarà que participis en aquest repte i poder veure i compartir la teva combinació. Només fa falta que et facis una foto de la teva mà amb els anells posats i ens la facis arribar. També pots penjar-la en el teu Instagram etiqueta'ns @roosikandco amb el hashtag #roosikchallenge.

La Mònica és una de les nostres clientes i és dissenyadora. Mireu quina combinació ha fet de 3 anells heptagonals, col·locats de manera separada en el mateix dit i barrejant diferents colors d'or. Quin talent!

Quin anell heptagonal t'agrada més? Escull-lo aquí:

Anells Heptagonals

Si necessites assessorament sobre la talla o tens dubtes sobre el funcionament del repte, escriu-nos a shop@roosik.com o al 972 20 47 85.

Quines ganes de veure les teves propostes! ♡

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase