This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Com aconseguir el "Sí, Vull" aquest Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi és una gran festa per a Catalunya. És la festa dels llibres i de les roses, de la cultura i de l'amor. És el dia dels enamorats i des del segle XV és costum de regalar una rosa vermella a la persona estimada. Vermella, símbol de la passió i l'amor. Vermella com la sang del drac que Sant Jordi va matar per salvar la princesa.

Pels volts de l'any 1930, a aquesta festa s'hi va afegir el costum de regalar un llibre. I és que, el 23 d'abril, va ser escollit com el "Dia Internacional del Llibre" perquè coincideix amb la mort de grans literats: Miguel de Cervantes o William Shakespeare.

Per a celebrar aquesta efemèride, milers de parelles surten als carrers i places de les ciutats i pobles a fer una passejada per les parades de flors, llibres i llibreries. Cada any, cerquen la rosa més bonica o el llibre més nou, amb la finalitat de sorprendre el seu acompanyant.

Vermelles, grogues, blanques, multicolor… De roses diferents i especials n’hi ha de tots els colors possibles, però només n’hi ha una que brilla per sobre de les demés. Una que perdurarà per sempre: l’anell de compromís. Són molts els que escullen la data de Sant Jordi per a proposar matrimoni a la seva enamorada aprofitant l’ambient d’alegria i màgia que envolta la Diada.

El diamant o brillant esdevé la corol·la de pètals de la rosa i l’anella d’or o platí es converteix en el pedicel més robust.

Si voleu obtenir un "Sí, Vull" durant la Diada de Sant Jordi, des de ROOSIK&CO us donem uns quants consells. Endavant!

#Consell1: Regala-li la rosa més brillant.
#Consell2: La rosa blanca, i no pas la vermella, és la més adequada en aquest cas.
#Consell3: El tamany de la rosa escollida dependrà de la personalitat de qui l’ha de lluir.
#Consell4: Tant si la rosa està oberta com tancada, aquesta et durarà per sempre.
#Consell5: Assegura’t que l’elecció de la rosa escollida sigui noble i sincera.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase