Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes d'octubre: la Turmalina

A la botiga Roosik & Co tot sovint ens pregunteu quina és la pedra preciosa del vostre mes: teniu ganes de saber quina és la vostra gemma i què significa. Us meravellen les seves propietats i característiques que us sentiu com a pròpies: la fortalesa del diamant, l'exuberància dels jardins de la maragda, la noblesa del safir blau...
 
Per tal de recollir tots aquests detalls i que els puguis consultar sempre que vulguis, tenim un seguit d’articles dedicats a les pedres natals. I, estigues atent/a, perquè cada article ve acompanyat d'idees de joies especials per als nascuts d’aquell mes!
  

L’octubre, la turmalina i tu

 turmalina piedra natal octubre
  
Si has nascut al mes d’octubre, t’encantarà saber que la pedra preciosa que commemora el teu aniversari és la Turmalina. Es tracta d’una gemma que destaca sobretot per tenir una àmplia i enlluernadora gamma de colors. Sabies que les turmalines poden adquirir pràcticament qualsevol to de la natura, arribant inclús a presentar barreges de colors en una sola pedra? De fet, la paraula turmalina justament ve del zingalèsTouramalli, que significa “pedra de colors barrejats”.
  
Segurament per la seva paleta de colors tan variada, a l’antiguitat se la relacionava amb les persones creatives i amb l’expressió artística.
 

Entre les varietats de turmalina més populars hi trobem les rubel·lites rosa i vermella, les turmalines "cromades" de color verd maragda i les turmalines "paraíba" de color verd neó i de color blau a violeta. A l’hora d’escollir la teva, pots tenir en compte les propietats curatives que s’associen a cada varietat, per exemple:

- La Turmalina Rosa encarna l'amor i s'associa amb compassió i delicadesa

- La Turmalina Verda afavoreix la valentia, la força i la resistència


Ah! I també és la  pedra preciosa que s’ofereix per a celebrar el vuitè aniversari del casament. Ets tu qui fa 8 anys que va dir el “Sí, ho Vull”?

 

Anima’t a afegir una joia amb turmalina al teu joier. Estem segurs que es convertirà en el teu amulet de la bona sort i que et recordarà sempre tot l’amor, la creativitat i la delicadesa que envolta els nascuts d’aquest mes.   

Veure anells de compromis amb turmalina

  
  
  

    Contact us

    Optional:

    Roosik & Co

    Necessites assessorament? Parla amb un expert

    X

    Cistella

    No hi ha més productes disponibles per comprar