Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes de Gener: EL GRANAT

Ja saps que el mes de l’any en què naixem pot condicionar la nostra manera de ser? Aquesta és una de les raons per les quals des de l’antiguitat s’ha vinculat una pedra preciosa a cada mes de l’any. Així, tots els nascuts en un determinat mes tenen una pedra preciosa concreta amb la qual se sentiran identificats per les qualitats associades que té; si portes una joia amb la teva pedra de naixement potenciaràs el millor de la teva personalitat. 
  
A Roosik & Co avui dediquem aquest article a tots els qui vau néixer un dia del mes de gener. Si tu ets una d’aquestes persones, segueix endavant i descobriràs per què la teva pedra natal és el Granat, i per què pot ser una molt bona idea regalar-te una joia amb aquesta gemma justament ara que acabem d’encetar un any nou.
  

El Granat i tu

 

 
L’inici de l’any convida a la renovació, a la determinació de començar una nova vida, amb nous hàbits, nous propòsits, noves voluntats. Les persones que han nascut el mes de gener se senten alineades amb aquest moment, els motiva descobrir nous coneixements, encetar noves amistats, els estimulen les noves il·lusions... I com n'és de bonic renovar els somnis, veritat? I una forma de simbolitzar l’any que ara comença pot ser lluir una nova joia que representi i ens recordi tot allò que ens proposem d’acomplir.
 
I és clar que per a tu, que vas néixer el mes de gener, aquesta joia ha de lluir un granat. El nom d’aquesta gemma deriva de gra, la llavor que plantem avui i que anirà creixent a mesura que passi el temps. Com la claror del dia, que en aquest moment de l’any va guanyant terreny a la nit -lentament però persistent, amb decisió-, i portarà a l’eclosió de la llum. El granat és una pedra enèrgica,pot ser verda però sovint té el color de les llavors de la magrana, que és el color roig de la vida i el color simbòlic de l’amor... Es creu que el granat té el poder de protegir qui el porta: potser per això era una pedra popular entre els guerrers? Potser per això el duien reis i reines? 
 
Per als qui vau néixer el gener, que sou persones sensibles i reservades, el vermell fosc d’un granat pot atresorar els vostres anhels per aquest 2022... Xxt! Només ho sabreu vosaltres. A Roosik&Co hem seleccionat els granats del color més profund per contenir tot allò que voleu guardar-hi.
  

El teu regal, la teva joia amb granat

Sabem que el dia que celebres el teu aniversari és una de les dates més importants de l’any per a tu, per això Jordi Rosich ha dissenyat una col·lecció de peces amb la teva pedra natal, un Granat que simbolitza la renovació de l’any que comença.

 

Veure aquí "Joies amb Granat"

 

Ara que ja ho saps tot sobre la teva pedra natal, deixa que una d’aquestes joies representi tots els nous anhels i propòsits pel nou any, i que potencïi la teva personalitat.
  
En qualsevol cas, no volem acomiadar-nos sense desitjar-te un gran aniversari amb un sincer “FELICITATS!” de part de tot l’equip de Roosik & Co. Som a prop teu pel què vulguis, recorda que ens pots contactar per e-mail o WhatsApp per aclarir qualsevol dubte.
  
Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar