Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Touramalli is Back

Una nova turmalina en brut. 66 noves gemmes. Totes de colors i tons diferents, tan úniques i especials com tu.

Benvingut de nou Touramalli Silk Rose!

Anell d'or rosa amb pedra preciosa rosa de turmalina

Jordi Rosich – el nostre joier, gemmòleg i dissenyador – ha tornat a re-editar una de les joies més desitjades de Roosik & Co: l'anell Touramalli Silk Rose. El recordes? Es tracta d'una rosa brillant i sedosa. Si t'hi fixes, veuràs que l'anell està treballat en formes orgàniques com la tija de la flor i que la turmalina central és la corol·la. Observa els petits diamants que l'acompanyen, són petites gotes de rosada que il·luminen i donen frescor a aquesta preciosa flor.

   

En aquesta ocasió, a partir d'una turmalina natural en brut, n'hem obtingut 66 noves gemmes de colors variats: rosa intens, rosa préssec, rosa pàl·lid, verd groc, verd primavera o turquesa! Comença a somiar: quina serà la teva? 

Demana'ns cita per a venir a escollir la teva turmalina, cadascuna té matisos, formes i reflexes diferents a la resta. Amb ella personalitzarem el teu anell Touramalli Silk Rose i t'obsequiarem amb el video del procés de creació de la teva joia única. T'encantarà tenir aquest record per sempre!

Demana cita online o a botiga aquí 

ARRACADES DE BOTÓ TOURAMALLI SILK ROSE

Espera, si ja tens el teu anell Touramalli, aquesta joia l'hem dissenyat pensant en tu. Què hi ha de més bonic que poder lluir la bellesa i la lluminositat de les turmalines i els diamants també a prop dels teus ulls?

Arracades Touramalli de botó a conjunt de l'anell

 

Imagina't com de bonica estaràs amb aquestes arracades de botó a conjunt. Una turmalina del color que desitgis a cada banda del rostre, acompanyada d'un diamant que t'aportarà tota la llum que entra en el seu interior.

Et sentirà com la més bella de les roses.  

  

LA COMUNITAT TOURAMALLI LOVERS

Si creus que no et podràs resistir als encants de les joies Touramalli, això t'interessa: t'esperen privilegis i sorpreses que aviat et desvetllarem. T'avancem que, entre d'altres, ens espera una trobada molt especial en un lloc secret i molt bonic...

Si vols formar part de la comunitat de Touramalli Lovers has de saber que hi accedeixes simplement amb l'adquisició d'una peça Touramalli Silk Rose, ja sigui l'anell, les arracades d'aro o les arracades de botó. Totes les persones precioses que ja teniu la joia Touramalli de la primera edició hi teniu accés directament. 

Mira la teva bústia d'e-mail en els propers dies :)

Joies en or rosa, turamalina i diamants · Joieria Roosik & Co Girona

ESCULL LA TEVA TURMALINA

Contacta'ns i t'ajudarem a escollir la teva turmalina. T'encantarà l'experiència de veure com de boniques són aquestes gemmes de colors variats i de trobar la teva per a crear la teva nova joia Touramalli. 

Des de Roosik & Co només ens queda dir-te fins aviat. I... que et farem un video preciós del procés de creació e la teva peça ;P

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar