Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

HEPTALIUM, LA PRIMERA ALIANÇA ORIGINAL CO-CREADA AMB TU

 

Heptalium podria ben bé ser el destí del teu nou viatge de somni. Imagina-te’l ubicat en un meravellós paratge natural. Un destí únic que combinaria la majestuositat de la natura amb l’esplendor de les pedres precioses i els diamants.

Què et sembla si et diem que aquest destí màgic existeix en forma d’aliança?

Et presentem Heptalium, la primera joia co-creada entre Jordi Rosich i la comunitat de Touramalli Lovers.

Tot va començar fa unes setmanes. En Jordi tenia al cap la idea de crear una nova peça per a la col·lecció Touramalli, a la que li tenim molta estima. Com bé saps l’anell Touramalli representa una rosa i és tota una oda al món floral. Ens semblava una bona idea de dissenyar-li un company, un aliança original i a mida per portar-los junts.

 

Vam decidir demanar l’ajuda de les expertes Touramalli, és a dir, de totes aquelles dones que estimen i llueixen les peces de la mateixa col·lecció. Qui millor que elles per guiar-nos sobre si preferien l’aliança en formes orgàniques o bé llises i geomètriques; si la desitjaven en acabat polit o mate; si hi afegíem pedres de colors o quants diamants els agradaria que hi brillessin.


Tot plegat ha estat una experiència divertida, original i enriquidora que va finalitzar amb un taller de composició floral a l’Hotel Palau Fugit de Girona –a càrrec de la Nathalie i la Mariona Falcó d’Eclèctic Empordà–, amb una sessió de cocktails d’autor i amb la presentació de la joia.  

El nom Heptalium també va sortir durant aquesta trobada d’agraïment. S’anomena així en honor al món floral i als 7 diamants que llueixen en l’anell.

Pel que fa a l’acabat de la joia, la meitat de les Touramallis Lovers desitjaven l'aliança brillant, i l’altra meitat mate. Així que Jordi Rosich va crear-ne les dues versions. En referència al mate, fixa-t'hi, realment es tracta d’un gravat fet a mà amb buril, en Jordi va dibuixar-hi línies a mà com si fossin les vetes d’un arbre. T’agrada? Ens sembla un treball artesanal preciós.

Seguint l’essència de l’anell Touramalli, en el que cadascú podia personalitzar-lo escollint el to de turmalina que més li agradava –tinguent en compte que totes eren diferents i úniques–, la joia Heptalium també permet triar quina pedra preciosa prefereixes dur sempre amb tu.

T’hem de dir que aquí a la botiga Roosik&Co el gran triomfador de moment és el safir taronja. Totes n’han quedat meravellades. Evidentment, el safir rosa, el safir blau, el robí i la maragda són també espectaculars i molt intensos, donen aquell toc just d’alegria, vida i potència a l'aliança i que ens transporta a aquest món Heptalium que tant ens fa somiar.

Desitgem que t’agradi aquesta peça que també ens sembla una joia original com a aliança de casament, no trobes?

Una abraçada, moltíssimes gràcies a tota la comunitat Touramalli i a la resta us diem que de ben segur que crearem noves joies plegats.

Escriu-nos aquí si t’agradaria dissenyar amb nosaltres una joia i de quina col·lecció seria 🙂

Mentrestant pots seguir-nos a instagram per a veure el nostre dia a dia @roosikandco 

Autor

Jordi Rosich

Joier, clavador, gemmòleg i dissenyador per l'UB i el JORGC. Especialista en diamants naturals.

MÉS

Ho sentim, no hi ha productes aquí.

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar