Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Polsera solidària, el cromosoma brillant de la Fundació Astrid-21

Roosik & Co i Fundació Astrid-21 creen  junts la polsera solidària Trisomia. Amb els beneficis recollits es milloraran les condicions de vida i laborals de les persones amb Síndrome de Down i altres diversitats funcionals.

Si vius a prop nostre, segurament coneixes a la Fundació Síndrome de Down de Girona i Comarques ASTRID-21. L’entitat treballa sense ànim de lucre per millorar la qualitat de vida i les sortides laborals de les persones amb diversitat funcional.

Fa temps que coneixem la Fundació i les persones que hi treballen, és per això que quan va sortir la idea de dissenyar una joia solidària plegats per recaptar fons –i alhora commemorar el 35è aniversari de la Fundació– ens va fer moltíssima il·lusió.

La síndrome de Down és una alteració genètica produïda per la presència d’una còpia addicional del cromosoma 21. Precisament, aquest cromosoma extra, és el que ha inspirat Jordi Rosich alhora de dissenyar la polsera solidària i, fins i tot, l’ha convertit en el motiu central. 

A partir d’aquesta idea n’ha elaborat tres propostes diferents:

Una, en plata i cordill blau, per valor de 35€

 

 


La segona, en or groc de 18k, cordill blau i plaqueta també en or, per 195€.


I la tercera, en or groc de 18k, amb cadena d’or i amb un diamant de 0,08ct i un safir blau de 0,05ct, tots dos naturals, ètics i certificats, per 795€

 

 

 

Els beneficis aconseguits amb la venta d'aquestes polseres solidàries es destinaran a la Fundació ASTRID-21. Si vols col·laborar, les pots adquirir tant des de la web de roosik.com com la de la Fundació.

I perquè en una de les polseres hi llueix un safir blau?

El safir blau que llueix a la polsera Trisomia, no és un safir qualsevol. És un safir blau natural, d’una gran bellesa i d’unes propietats òptiques úniques en la natura. 

Després del diamant i juntament amb el robí, el safir és la pedra més forta que existeix.

És una gemma que històricament s’associa a la sinceritat, l’honestedat i l’amor, i es diu que ajuda les persones a ser més actives i a motivar el seu entorn. Ja veus que són valors que formen part de l’ADN roosik i de totes les persones que formen part i col·laboren amb l’entitat, i també teus, és clar!

A més, el seu color blau intens ens evoca de seguida a la Fundació ja que és el color que els identifica.

Una joia amb cor, bella i potent, que donarà força i empenta a tots els projectes que tiren endavant des d’ASTRID-21. 

Polsera solidària en edició commemorativa

Aquesta és una joia en edició especial i limitada per a commemorar el 35è aniversari de l'entitat. Recorda que els beneficis obtinguts amb la venta de cada polsera solidària Trisomia van destinats a la Fundació ASTRID-21. 

Si et fa il·lusió lluir-la, la pots trobar aquí:

Polsera solidària Trisomia en plata i cordill blau
Polsera solidària Trisomia en or i cordill blau
Polsera solidària Trisomia en or, amb diamant i safir blau

A més a més, aquest 27 de setembre han organitzat un sopar solidari a la finca Mas Batlle en el qual hi pots assistir per donar suport.

T'agradaria anar-hi? Aquí hi pots trobar més informació.

Moltes gràcies!

Autor

Jordi Rosich

Joier, clavador, gemmòleg i dissenyador per l'UB i el JORGC. Especialista en diamants naturals.

MÉS

Ho sentim, no hi ha productes aquí.

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar