Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

LA JOIERIA ROOSIK & CO A LA NEW YORK FASHION WEEK

Qui ens ho hauria de dir, ara fa 10 anys, quan començàvem aquest projecte creatiu tan bonic i engrescador, que les peces d’edició única de la col·lecció Unrepeatable de Roosik & Co desfilarien durant la Setmana de la Moda de Nova York 2024.

Encara ara, que ja fa uns dies que hem tornat de la gran ciutat, ens sembla un somni tot el que hem viscut.

Us expliquem amb detall com ha anat tot i com la nostra petita i estimada joieria de Girona, ubicada a l’emblemàtica Rambla de la Llibertat, ha sobrevolat un oceà per a passejar-se a les passarel·les de la capital de la moda juntament amb dissenyadors emergents d’arreu del món.  Jordi Rosich de Roosik & Co joieria a Nova York

DIARI DE VIATGE: FROM GIRONA TO NEW YORK

Dia 0. De Girona a... NY.

Ens aixequem d’hora i ben il·lusionats per anar a l’aeroport. Sortim de Barcelona. Ens acompanya la Mariona, la dona de Jordi Rosich, que amb la càmara fotogràfica penjada tot el dia del coll es convertirà en els vostres (i els nostres!) ulls durant aquests dies. Per cert, sabíeu que en Jordi li va demanar compromís ara fa 9 anys en un petit i romàntic apartament del barri del Soho? Quins records tornar-hi plegats. 

Les joies de Roosik & Co a Nova York

Dia 1. L'arribada

Arribem a la ciutat amb molta gana i molt jetlag. Anem a comprar-nos una hamburguesa a Burguer Joint, una meravella amagada dins d’un hotel de la 6th Ave. Diuen que és la millor hamburgueseria de Nova York. Difícil provar-les totes en tan pocs dies, però aquesta era espectacular. Roosik approved 🙂

Dia 2. Inspiració Mode On

Ens encanta l’energia de la ciutat dels gratacels. 

Roosik & Co al News bar de Nova York

Aprofitem per fer tastets a establiments bonics com el NewsBar, visitar galeries d’art i també per anar al barber! Tothom va molt arreglat i ens venen ganes de posar-nos guapos per a la desfilada que tindrà lloc en pocs dies.

Jordi Rosich al barber a nova york

Dia 3. Visita indispensable: el Moma

Hem caminat molt i ens fan mal els peus. Fins i tot, ens hem hagut de comprar sabates noves. Això d’estar tantes hores asseguts al taller, passa factura 🙂Per sort, hem trobat una terrassa amb molt bones vistes on hem pogut reposar.

Roosik al Moma de Nova York

El MOMA, The Museum of Modern Art, és increïble i molt inspirador. Hi heu estat?

Roosik & Co a l'exposició del Moma de Nova York

A les botigues dels Museus habitualment s’hi troben molts bons llibres d’art, d’arquitectura, de disseny… Ens encanta parar-nos-hi i fer-hi el xafarder.

Roosik & Co joieria al Moma de Nova York

Dia 4. La Benvinguda

Comencem a percebre cada cop més l’ambient generat per la Setmana de la Moda. I ens conviden a l’event de benvinguda juntament amb la resta de dissenyadors.

Roosik & Co a Flying Solo Welcome's Nova York

Un cop allà ens expliquen que en pocs dies desfilarem! També ens comenten que ens entrevistaran per explicar els nostres origens i què ens ha inspirat a crear la col·lecció Unrepeatable. Estem nerviosos, això de les càmares sempre fa respecte.

Dia 5. El Fitting Day

Un dels dies més emocionants de tot el viatge. Avui és el dia del Fitting Day. És quan tot comença a prendre forma. Els dissenyadors de moda, juntament amb els dissenyadors de joieria, de sabates i de bolsos ens unim per a crear els looks que desfilaran el dia 11 de febrer de 2024, durant la Fashion Week.

Fitting Day Roosik & Co a la Setmana de la Moda de Nova York

Les estilistes pensen i treballen ràpid, i ens criden de seguida per aparellar-nos amb la Teresa, la directora creativa i dissenyadora de @wear.ila, amb qui compartirem passarel·la. Els seus vestits fets a mà, són dolços i càlids com ella. 

Jordi Rosich i Teresa de Wear Ila a Nova York

És meravellós sentir l’energia de tanta gent treballant alhora amb l’objectiu comú que brillem tots plegats el dia de la desfilada. Del dia d’avui ens enduem molta màgia, energia, inspiració i creativitat.

Aquí som més conscients que mai que sense vosaltres no estaríem vivint aquest moment tan únic. Gràcies. Demà desfilem plegats, vosaltres i nosaltres, el Roosik i l’ "&Co”.

Arracades Hepta Drop a la Setmana de la Moda de Nova York

Per cert, aquests dies la ciutat està plena a vessar de periodistes, fotògrafs, celebrities i directors creatius de grans referents del sector de la moda com Gucci o Yves Saint Laurent. És bonic de poder-ho viure!

 Roosik & Co a la Setmana de la Moda de Nova York Influencers

Dia 6. A la Passarel·la!

Arriba el gran dia.

Ens dirigim a la 14a planta de l’Starret-Lehigh Building. Impressiona.

Estem molt, molt, il·lusionats i alhora nerviosos, és clar.

És un dia on hi ha molta gent a tot arreu les models, els fotògrafs, les estilistes, els dissenyadors de moda, joies, bolsos, sabates… Es percep caos i agitació i a la mateixa vegada molta professionalitat. Tothom té un objectiu comú, que tot surti perfecte, i és increïble formar-ne part.

Joies úniques de Roosik & Co a la Setmana de la Moda de Nova York

Les models impecables comencen a desfilar amb les nostres peces. Llueixen precioses, elles i les nostres peces il·luminant els vestits de la Teresa.

Roosik & Co joieria a la passarel·la de Nova York

Hem conegut a gent fantàstica aquests dies i hem perdut ja la por escènica. Fins i tot, hem hagut de “desfilar” a la nostra manera quan ens presentaven!

Jordi Rosich a Nova York · Fashion Week 2024

I també hem tingut el luxe de ser entrevistats per la revista Elle d’Estats Units.

Entrevista Jordi Rosich per la revista Elle USA

Per cert, ens hem dissenyat un pin d’or i diamant per a l’ocasió, fa il·lusió quan el mirem ara a les fotos o en els videos del Gran Dia. Serà un record per sempre.

 Pin d'or i diamant de Roosik & Co

Dia 7. Gran nevada i de tornada

Ens quedem a la ciutat un dia per refer-nos de tantes emocions. Cau una nevada impressionant i teníem els nostres dubtes de si el vol seguiria en peu… Finalment, tot segons previst. Som-hi que tornem!

Jordi Rosich i Mariona Falcó a la Fashion Week 2024 Nova York

Com la nostra joieria de Girona ha arribat a Nova York?

Flying Solo ens van contactar ara fa pocs mesos. Ells són els encarregats de seleccionar talents i dissenyadors emergents d’arreu, d’oferir-nos un espai d’exposició a la ciutat aprofitant la Setmana de la Moda de Nova York i de donar-nos l’oportunitat de desfilar a una de les passarel·les més importants del món, al costat de dissenyadors reconeguts del sector com Gucci o Yves Saint Laurent. 

Jordi Rosich, dissenyador de Roosik&Co a la Fashion Week 2024 a Nova York

Nota personal de Jordi Rosich

Aquests dies han estat molt bonics i també molt intensos emocionalment. Hem passat molts nervis. Penseu que ens van seleccionar i avisar al novembre i pràcticament no teníem temps d’organitzar-ho tot, tinguent en compte que hi havia el Nadal pel mig i que és la nostra època més intensa de feina.

Ens hem trobat amb situacions que era la primera vegada que vivíem, per exemple, com la de portar tantes joies cap a l’altre continent… Un tema que ha requerit de molt de temps, papers i logística. I pel que fa al dia de la desfilada, estavem contents, i tant!, però també pendents de no perdre cap joia un cop les models es canviaven de roba en tan pocs segons. Ja veieu. Va bé explicar-ho tot.

Model amb les joies de Roosik & Co a Nova York

El que sí que tenim clar és que aquest viatge ens ha servit per parar i pensar en com en som d’afortunats de tenir-vos.

Gràcies per ser el nostre “&Co”. Gràcies per tot i per tant. 

Tornem amb moltes ganes de veure-us i de seguir treballant amb il·lusió. 

Fins aviat!

Si voleu veure més imatges, les trobareu als destacats del nostre instagram @roosikandco

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar