Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Anells de compromís en or groc. Són un encert?

T’ajudem a descobrir l'anell de compromís ideal
 
  
 

Felicitats, t'has decidit! Escollir l'anell de compromís és una etapa molt bonica. De ben segur que tens molt dubtes, però no et preocupis. T’hem preparat una selecció d’idees que t'ajudaran en aquest procés. Avui, en concret, et parlarem dels anells de compromís d’or groc, un clàssic que mai passa de moda. Som-hi!

 

Anells de compromís d’or groc

El perquè del seu color

L’or groc és el color natural de l'aliatge propi de Roosik & Co. Utilitzem un alt percentatge d'or pur reciclat de 18 quirats en combinació amb plata i coure.

És un color brillant que combina de forma molt elegant amb les pedres precioses, especialment amb els diamants.

Aquest és el nostre aliatge d’or groc, respectuós amb la seva pell, ja que no produeix al·lèrgies:

  

Anells de compromís amb diamants

Els anells de compromís en or groc solen incorporar un o més diamants en el seu disseny, ja siguin anells d'estil solitari, híbrid o aliances de diamants.

En ser les pedres precioses més fortes i belles que existeixen estan carregades de simbolisme: representen l'amor etern. 

De fet, la paraula diamant prové del grec “adámas” que significa justament “irrompible”. Una pedra que no es trenca mai... Com el vostre compromís : – )

  
 
T'expliquem els diferents tipus d'anells d'or groc amb diamants que existeixen:
 

Solitaris de compromís

Dels anells de compromís formats per un anell d’or i un sol diamant central com a protagonista se’n diuen solitaris. Són tot un clàssic en joieria i es consideren els anells de compromís per excel·lència. Et compartim aquestes propostes. T'encantaran, perquè Jordi Rosich ha donat una volta creativa als solitaris de tota la vida: 

 

ANELL LOSENGE ORGANIC

El disseny d'aquest anell de compromís ha estat inspirat amb la irregular bellesa de la natura. El diamant també té una forma inusual anomenada talla Losenge, la qual crea una reflexió geomètrica que contrasta amb la imperfecció de les corbes de la banda. És d'una bellesa hipnòtica.

L'or groc és poc usual en els solitaris de compromís, tot i això a Roosik & Co sempre oferim la possibilitat de fer els nostres dissenys en l'or que prefereixis. Aquest anell, que t'enllacem en or rosa, en seria l'exemple. Només ens has d'afegir un comentari en fer la compra i tindràs l'anell en el color que més t'agradi :)

  
  
 
ANELL DE COMPROMÍS ESSENCE

 

L’anell Essence és perfecte per a demanar compromís a persones discretes i elegants. T'assegurem que les seves línies minimalistes i pures l'enamoraran!

A més, s'hi sentirà molt bé: és una joia molt còmode per a portar cada dia, ja que el diamant no es troba elevat i te'l presentem amb mides de 0,08ct, 0,10ct i 0,15ct.

  
 
 

Anells de compromís amb pedres precioses

L’or groc combina molt bé amb els diamants, en ressalta la seva bellesa i lluminositat. Ara bé, has provat de combinar-lo amb una pedra preciosa de color intens?

Atreveix-te!

 

 

Un anell de formes sinuoses en mitja aliança, una bella combinació entre la brillantor dels diamants i el suau color de les pedres precioses (Peridot, Safir rosa i Aiguamarina). El contrast entre les formes irregulars i les talles rectes de les gemmes és evocador.

És una combinació plena de romanticisme. T'atreveixes a demanar-li compromís amb aquest esclat de colors? Li encantarà.

  
 
 

 Aquesta és una de les principals joies protagonistes en la col·lecció basada en el tall exclusiu de Roosik & Co, tall que permet una millor reflexió de la llum per aconseguir resultats encara més brillants. La combinació entre el rosa i l'or groc fa d'aquesta joia un valor segur que agradarà a tot tipus de dona.

  
 
 

Aquesta és una peça molt especial i exclusiva de Roosik & Co, i és que la gemma central és un diamant. Els diamants grocs són molt rars a la natura; de fet, són una de les pedres precioses més exclusives. Què et semblaria demanar compromís amb aquest anell de pedra excepcional?

El diamant ha estat tallat d'una forma especial que potencia el seu color únic i que també serveix per desprendre's de la naturalesa clàssica d'aquest tipus de joies, donant a l'anell un aspecte molt més contemporani. La banda d'or groc harmonitza amb el color del diamant, assegurant-se que aquest pren protagonisme. Serà màgic.

 

 

Anells de compromís i matrimoni: les aliances

Associem les aliances de diamants als anells que segellen l’amor de la parella en el casament. Ara bé, també és molt freqüent oferir-les com a anell de compromís per la seva espectacularitat.

D'aliances per al compromís en treballem de diferents estils segons la manera com sostenen els diamants. N'hi han que són més minimalistes, molt belles, i aconsegueixen crear una espectacular línia brillant al voltant del dit. És el cas d'aquesta mitja aliança: Aliança Half Gold

  
 

Però, si ho prefereixes, també hi ha opcions amb més presencia: Aliança Slim Gold

Espectacular, oi?

  
 

Anells de compromís d’estil Vintage

Hi ha qui somia amb anells de compromís amb gran presència i personalitat, que evoquin l'encant i l'elegància de les èpoques passades i que es desmarquin de les joies de disseny modernes i minimalistes.

Què et semblen aquestes propostes d'anells amb aires més Vintage? Jordi Rosich combina aquí a la perfecció els elements moderns amb la presència dels clàssics. Serà el centre de totes les mirades :)

  
 
  
 

Esperem haver-te ajudat en el procés de com triar anells de compromís d’or groc. Ara ja tens més pistes per a saber quin podria ser el seu…

  

Veure més anells de compromís d’or groc

  

Si necessites assessorament personalitzat pots escriure’ns a shop@roosik.com o trucar-nos al 972 20 47 85.  Fins aviat!

 

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar