Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Adriana Fuertes, Roosik&Co i els Premis Gaudí

Quant glamour, elegància i sofisticació! Les actrius i presentadores dels XV Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema en Català brillaven com un diamant sobre la catifa vermella en de les cites més mediàtiques i televisives de cada any.

Tot l’equip de Roosik & Co tornàvem a seure davant dels nostres televisors. Sabíem que el Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) havia seleccionat una de les nostres joies perquè una de les presentadores les lluís el dia de la Gala. Quina joia seria? Qui les lluiria? No ho sabríem fins que comencés l’esdeveniment!

Adriana Fuertes en los Premios Gaudí con los pendientes Mosaik Joy de Roosik & Co

I ja la tenim aquí. Apareix en pantalla la meravellosa Adriana Fuertes, actriu i guionista, amb un espectacular vestit blanc i negre i les arracades Mosaik Joy de Roosik & Co.

Les arracades llargues Mosaik Joy li esqueien moltíssim amb el pentinat recollit en trenes que duia l’Adriana. Li estilitzaven el rostre i li donaven molta llum ja que cada plec feia i desfeia divertits reflexes. A més, combinaven a la perfecció amb la sobrietat del teixit blanc trencat i negre de la firma Yolancris, aportant-li també calidesa.

L’Adriana va ser la presentadora encarregada d’entregar el Premi al Millor Guió Adaptat, que va anar a parar en mans de: Isa Campo, Isaki Lacuesta y Fran Araújo per Un año, una noche.

 

Arracades llargues en or groc i rosa Mosaik Joy


Les arracades Mosaik Joy: disseny i elegància

Les arracades d’or Mosaik Joy són una peça d’artesania molt laboriosa. Jordi Rosich ha treballat cada plec amb gran precisió, els angles són perfectes i cada costat és capaç de reflectir la llum de manera perfecta sobre l’afortunada que les llueix.

A més, la seva llargada ajuda a estilitzar les formes de la cara i afavoreixen moltíssim. Ho tenim comprovat aquí a la botiga Roosik & Co: totes les noies i dones que s’han emprovat aquestes arracades han deixat anar un “wow” en veure’s al mirall. Es una joia que sorprèn quan s’emprova: es veuen millor, més guapes, més empoderades.

 

Adriana Fuertes amb les arracades Mosaik Joy de Roosik & Co entregant el premi als Premis Gaudí


Roosik & Co i els Premis Gaudí

És la tercera vegada que el JORGC i els Premis Gaudí seleccionen una de les nostres joies perquè una de les seves presentadores llueixi encara més radiant.

En aquesta ocasió, Núria Serret, directora de la JORGC ens explica que l’elegància de les arracades Mosaik Joy "ha captivat al Jurat, perquè combina magistralment una senzillesa i puresa de línies – basades en la repetició de motius totalment geomètrics i per tant totalment minimalistes - amb el joc que dona l'agrupació i els perfils canviants. Una peça diferencial i de disseny innovador".

Al 2015, va ser la model catalana Judit Mascó qui va deixar enlluernat tothom amb un anell d’alta joieria de Roosik & Co: la joia Prominence. Espectaculars les gemmes que hi llueixen: tsavorites, safirs… i aquest meravellós topazi imperial al centre!

L’any 2022, la coneguda actriu Vicenta N’Dongo ens va deixar bocabadats amb el seu radiant vestit vermell i les arracades Hepta Drop, un disseny original i audaç a qui la Vicenta li va donar una vida increïble. 


Vols brillar com l’Andrea Fuertes amb les arracades Mosaik Joy? Clica aquí


Gràcies a Andrea Fuertes, a l’Acadèmia del Cinema en Català i al JORGC per fer-nos sentir, un any més, petites estrelles brillants en aquesta constel·lació formada pels grans talents del cinema (i de la joieria) en català.


Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar