Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes d'agost: el Peridot

El dia en què vam néixer ens marca i pot determinar trets distintius a la nostra personalitat. Ja en l’antiguitat es vinculava cada mes de l’any a una pedra preciosa. Les pedres precioses tenen unes característiques associades amb les quals ens podem sentir identificats; per això portar una joia amb la gemma del mes en què vam néixer pot influir en la potenciació d’aquestes qualitats.

A Roosik & Co, Jordi Rosich ha creat anells de compromís i joies d’autor que posen en valor el peridot, la pedra verd oliva de l’estiu, perquè els que, com tu, vau néixer el mes d’agost pugueu triar la que més concordi amb el vostre estil personal. ¿No seria meravellós celebrar aquesta data que ja s’acosta amb una joia creada amb un peridot? I multiplicar així la fortalesa que us caracteritza! 

EL PERIDOT I TU 

El peridot, la pedra natal dels nascuts el mes d'agost

Qui no ha sentit mai a parlar de l’emperador romà Cèsar August? August va ser el primer dels emperadors de l’antiga Roma -que va governar al segle I aC- i sens dubte és un dels personatges històrics més coneguts. Si ara el mencionem en aquest post és perquè parlem de les persones nascudes el mes d’agost, i és a l’emperador August que devem el nom d’aquest mes de l’any. No sabem si August coneixia el peridot, que és la pedra associada a aquest mes, però de ben segur que li hagués agradat, ja que aquesta gemma simbolitza la força.

De fet sembla que aquest silicat de ferro i manganès va ser introduït a Europa pels antics croats, soldats cristians que a l’edat mitjana van viatjar a Orient per defensar la seva fe; a partir d’aquell moment, el peridot va ser molt utilitzat en l’orfebreria religiosa de l’església cristiana i la seva popularitat i prestigi va arribar ben bé fins al Barroc. Ai, no sé si em podreu perdonar tota aquesta classe d’història...!

Tot era per explicar-vos com el peridot s’ha guanyat un lloc central a l’Olimp de les pedres precioses. Segurament pel seu elegant i captivador color verd oliva, vivaç i alhora resplendent, com el sol del capvespre al mes d’agost. Una pedra que s’assimila als nascuts en aquest mes, que sou persones amb una seguretat i una independència que us distingeix, i que tan pròpies devien ser també de l’emperador August... Però això sí -deixeu-me que ho digui- també teniu un punt de rebel·lia, com les tempestes d’estiu, que espeteguen a mitja tarda amb la contundència i rotunditat dels qui tenen les idees clares, i deixen després un aire tan net i fresc com la transparència del verd oliví d’un peridot...

El peridot és ‘la maragda del vespre’, una aliada de la nit que protegeix qui la porta dels malsons i acompanya els que heu nascut el mes d’agost, potenciant aquesta mica de misteri que sempre us fa tan interessants!

EL TEU REGAL, LA TEVA JOIA AMB PERIDOT

Anell amb peridot

Per fi el dia del nostre aniversari, no hi ha ningú a qui no li faci il·lusió! Els que vau néixer el mes d’agost, el mes de l’emperador romà August, podeu celebrar-ho posant un peridot al vostre joier, lluint aquest verd elegant amb la naturalitat dels que tenen la certesa de ser el centre del seu món. 

Si és el teu cas, si tu vas néixer un mes d’agost i encara no tens una joia amb peridot, vine a Roosik & Co i descobreix totes les joies creades per Jordi Rosich amb aquesta gemma protectora de la nit!

No ens podem acomiadar desitjar-te “MOLTES, MOLTES FELICITATS”, de part de tot l’equip que fem Roosik & Co. Recorda que estem a la teva disposició per ajudar-te o informar-te sobre totes les joies amb peridot que podem oferir-te. No ho dubtis i contacta’ns com et vagi més bé, per e-mail, xat o WhatsApp o vine a la botiga i t’ajudarem en tot el què calgui! 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar