Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Vicenta N'Dongo, Roosik & Co i els Premis Gaudí

Si ets amant del cinema i de les joies, segur que aquest diumenge no et vas perdre una de les cites més mediàtiques i televisives: els XIV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema en Català.

De fet, tot l’equip de Roosik & Co, estàvem expectants davant de la pantalla, pendents que la meravellosa actriu Vicenta N’Dongo fes acte d’aparició amb les nostres heptàgons d’or.

 

Vicenta N'Dongo amb les arracades Hepta Drop de Roosik & Co

 

I en veure-la, la vam trobar més radiant del que ens l’imaginàvem. Vestia un espectacular vestit vermell de Marta Martí, un bolso de Malau i les nostres arracades Hepta Drop.

Els heptàgons es movien amb cada gest i li donaven molta llum al rostre. A més, destacaven moltíssim amb el seu to de pell i els seus rínxols, que duia recollits en un costat.

 

Arracades Hepta Drop · Vicenta N'Dongo i Roosik&Co

 

La Vicenta va lluir dos looks diferents durant la nit. Un durant la Gala i l’altra per a presentar el “Premi Especial del Públic”: una americana de tons marrons, granatosos i brillants. Ambdós conjunts combinaven perfecte amb les arracades d'or groc i turmalines roses i verdes.


Com Roosik & Co va arribar als Premis Gaudí?

Ja fa 7 anys consecutius que l’acadèmia de Cinema en Català confia en la JORGC, el Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya, per a vestir actors i actrius, directors i directores, presentadors i presentadores, perquè llueixin radiants durant l’esdeveniment. 

La JORGC va seleccionar les arracades Hepta Drop de Roosik & Co “pel seu disseny poc convencional, original i audaç, i pel fet de ser una fidel expressió de l’ADN de Roosik & Co”.

 

Arracades HeptaDrop · Amb pedres precioses i or groc de 18k

 

Val a dir que totes les peces de joieria que van veure’s a la festa estaven dissenyades i treballades a Catalunya. Núria Serret, presidenta de la JORGC, ens explica que “un tret reconegut de la joieria catalana és la seva creativitat i reinvenció constant; la indústria espanyola parla de les col·leccions catalanes com les més avantguardistes d’Espanya”.

 

Judit Mascó i Roosik & Co


És el segon any que la JORGC i els Premis Gaudí seleccionen una de les nostres peces per a lluir en aquesta festa del cinema en català.

Fa 7 anys, va ser la model catalana Judit Mascó qui va lluir un espectacular anell de Roosik & Co, la joia Prominence, amb un fabulós topazi imperial al centre, tsavorites i safirs.


Les arracades Hepta Drop: disseny i moviment

En les arracades Hepta Drop, Jordi Rosich va decidir crear una composició alegre, dinàmica i suggerent.

D’una banda, un heptàgon mòbil unit a una turmalina verda gràcies a una petita tira d’or que li permet llibertat de moviments. De l’altra, una cadena fina que penja de la tanca a pressió i que subjecta una turmalina rosa (una gemma que, divertida, apareix i desapareix per dins de l’heptàgon).

Una combinació meravellosa, capaç de contagiar la seva llum, fins i tot a les estrelles del cinema ;)

Arracades Heptadrop


Vols brillar com la Vicenta amb les arracades Hepta Drop? Clica aquí


Gràcies Vicenta N’Dongo, a l’Acadèmia del Cinema en Català i a la JORGC per a fer-nos sentir la màgia i la llum del cinema de ben a prop. Va ser una nit brillant per a molts.

Fins aviat!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar