Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Ens hem ben trobat!

Hepta Puzzle: Joia d’Edició Especial

  
Si tu ets or, jo seré safir o robí.
Tu, l’eterna abraçada i jo qui t’ompli de color el buit.
La teva mà, sempre oberta, m’anima a oferir-te el millor de mi…
I aquesta llum, la que mai s’apaga?
Conserva-la, sí!, al bell mig del pit.
 
Si tu ets or, jo seré safir o robí.
 
Les joies que tinc a les mans són un trenca-closques de records.
 
Són moments i persones còmplices que un dia van aparèixer en la meva vida i hi van trobar el seu lloc. Van encaixar-hi a la perfecció, com si aquell espai ja el tinguessin reservat des de feia temps.
 
Regalo de San Valentín · Joya y Chocolate
 
De la mateixa manera, m’agrada pensar que jo també formo part de la vida dels que m’envolten… Que sóc per a ells, com el petit reflexe sobre les gemmes o l’or quan els acarona el Sol; aquell llampec de color que els il·lumina, que els fa sentir vius i estimats, conscients que sempre em tenen a prop.
 

 
L’ORIGEN DE L’ANELL HEPTA PUZZLE AMB DIAMANT

D’aquestes reflexions és d’on va néixer l’anell Hepta Puzzle amb diamant, una joia carregada de simbolisme. Es tracta d’un anell obert format per dues parts: un diamant i un heptàgon d’or.

Si les ajuntem, ambdues encaixen a la perfecció, però alhora mantenen la seva essència i personalitat de manera individual.

Com Tu. Com Jo.
 

LOVE EDITION: PACK D’EDICIÓ ESPECIAL

Joia + El Gran Bombó + Targeta Regal 60€ 

En motiu del Dia dels Enamorats, i per a celebrar que tu i la teva persona estimada us heu ben trobat, hem treballat aquesta joia en una edició especial i limitada.

Anillos con rubí y zafiro rosa · San Valentín

 
A més de la versió original que és amb diamant, podràs lluir l’Anell Hepta Puzzle també amb un robí o un safir rosa naturals. Dues gemmes, que pel seu color i simbologia, són capaces de parlar-nos sobre l’amor i l’enamorament.

I t’esperen dues sorpreses més.
 

1

La primera, és que acompanyarem el teu Anell Hepta Puzzle amb El Gran Bombó de Casa Cacao de El Celler de Can Roca. Un peça de xocolata de grans dimensions amb sabor de frambuesa, festuc i litxi, una combinació plena de sensualitat que ha estat reconeguda amb el premi d’or dels Academy of Chocolate Awards.
 

2

I segona, t’hem preparat una targeta de regal de 60 euros vàlida per aquest pack d’edició especial i també per a totes les joies de la nostra web per valor superior a 500 euros. Introdueix el cupó HEPTALOVE durant el procediment de compra del teu anell Hepta Puzzle ;) És vàlid fins el 14 de febrer a la nostra botiga online.
 
Ara ja només et queda decidir si ets safir o robí…
   

ANELL D’OR ROSA AMB ROBÍ

El vermell avellutat i magnètic d’aquesta pedra preciosa és capaç d’explicar-nos sense paraules com és un cor que batega amb força en presència de la persona estimada, i endevinaries el t’ESTIMO que atresora a quilòmetres de distància!
Ideas regalo San Valentín: Anillo con rubí

 

T’has plantejat mai quant d’amor hi cap en un robí?

Anell Hepta Puzzle amb robí de Myanmar. Els robins de colors més intens són els més bells i rars de trobar a la natura. M’agrada que tothom pugui lluir una pedra tan preciosa en el seu dia a dia.
 
 

ANELL D’OR ROSA AMB SAFIR ROSA


Com la mà que t’acarona quan tens el cor agitat o el somriure còmplice del qui et fa sentir sempre com a casa, així és el color rosa del safir.
 
Una gemma tendra i elegant.
Ideas regalo San Valentín: Anillo con zafiro rosa
 
Anell Hepta Puzzle amb safir rosa. Els safirs més populars són els blaus, tanmateix els roses són poc habituals de trobar en la natura i són d’una gran bellesa i brillantor. 
 

TENS DUBTES? CONTACTA’NS


Demana’ns fotos o videos de l’anell posat en la nostra mà o combinat amb d’altres joies per a fer-te una idea més real de la peça. Pots fer-ho per per email o WhatsApp. I, si desitges rebre el teu anell Hepta Puzzle per a celebrar Sant Valentí, recorda d’encarregar-lo abans del 10 de febrer.

 

anillos-regalo-san-valentin-joya

 
Ens acomiadem, fins la propera!

 
I tal i com passa amb el robí o el safir amb l’heptàgon d’or, nosaltres també tenim la sensació que tu (el nostre “&Co”) i Roosik…

Ens hem ben trobat :)

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar