This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

PERDUT ENTRE UN MUNT DE DISSENYS?

Uns consells per encertar amb la tria de l’anell adequat.
 
 

No hi ha un anell perfecte, sinó un anell adequat per a cada persona. En qualsevol procés de tria davant d’una gran profusió d’opcions ens sentim aclaparats i no sabem què fer: optem per un clàssic? o al contrari, ens deixem seduir per les tendències més actuals?

Amb les joies passa el mateix, i a l’hora de triar un anell les alternatives són múltiples i diverses: or blanc o platí, diamants o gemmes de colors, sobrietat o exuberància, disseny contemporani o línies clàssiques… Tots són bonics, tots són emocionants!

Però no hi ha una resposta absoluta a la pregunta Quin és el millor?, sinó respostes per a cada cas particular. I a l’hora de triar, la clau està en no deixar-se portar per la impulsivitat i analitzar fredament les qüestions: per a qui és aquest anell? i, què vull transmetre amb aquest anell?

I és que una joia és com un vestit o com un complement de roba: s’ha d’ajustar a la persona que la durà, ha d’integrar-se en la seva imatge i ha d’encaixar bé en el seu estil de vida. I a banda d’això, ha de comunicar tot el què volem transmetre.

Per sort, la diversitat de la sèrie Eternal de Roosik&Co. és àmplia i hi ha anells per respondre a tots els requeriments: anells còmodes per lluir diàriament, anells únics per brillar en ocasions especials, anells sofisticadament elegants, anells minimalistes i alhora expressius, anells romàntics per a les grans somiadores, anells de disseny trencador i anells d’un classicisme evocador…

Slim, Crown, Hug, Open, Romanticism, Lilium, Vintage… quin és el més adequat per a ella?

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase