Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes de juliol: el Robí

El dia en què vam néixer ens marca i pot imprimir trets distintius a la nostra personalitat, i és per això que ja en l’antiguitat s’associava cada mes de l’any a una determinada pedra preciosa. Les pedres precioses tenen unes qualitats associades amb les quals ens podem sentir alineats; per això portar una joia amb la gemma del mes en què vam néixer pot influir en la potenciació d’aquestes qualitats.

A Roosik & Co estem pensant en els que vau venir al món en un radiant dia del mes de juliol... T’imagines com seria coronar aquest esdeveniment amb un anell de compromís o una altra joia que tingui un robí, la teva pedra natal, igual de radiant...?

  

El Robí i Tu 

 
Els jaciments més importants del preciat robí es troben en països com Tailàndia, Myanmar o Sri Lanka; potser per això no és estrany que tingués una especial acreditació entre els antics pobles hindús, que creien que aquesta gemma tenia un valor destacat per damunt de la resta i la consideraven com la “reina de les gemmes”. Segons el jaciment d’on s’extreu, les pedres de robí presenten coloracions lleugerament diferents, però sempre entorn del to vermellós profund que tant identifica aquesta gemma.
 
Justament és aquest color vermell el que li ha donat el nom amb què el coneixem, ja que ‘robí’ procedeix del llatí ‘rubens’.
  
Sigui quin sigui el seu to específic, el vermell intens del robí exerceix encara un gran poder d’atracció. El roig és un color tan simbòlic! Ens transmet força i resistència i potser per això era la pedra preferida dels guerrers de l’antiguitat; no és casualitat que, juntament amb el safir, sigui el mineral més dur després del diamant!

La potència d’un color tan intens i directe és indiscutible i captiva totes les mirades amb la mateixa centralitat i protagonisme que té el sol de juliol. Potser és per això que s’associa a les persones nascudes aquest mes, que són alegres com l’estiu i se senten còmodes essent el centre d’atenció -igual que ho és l’astre rei aquest mes que deu el nom a l’emperador romà Juli Cèsar!-. 

Però el vermell també ha esdevingut el color simbòlic de l’amor i la passió, una associació tan present en la nostra cultura material que el primer instint a l’hora de dibuixar un cor és pintar-lo de color vermell. Les persones nascudes el juliol també tenen molt d’aquesta faceta, perquè són empàtiques i honestes, justament igual que ho és l’amor quan és de veritat; oi que sí?

 

El teu regal, la teva Joia amb Robí

T’hem explicat per què el robí és la pedra natal dels nascuts el mes de juliol, ara només falta que llueixis un “radiant” robí per recordar per sempre el dia del teu aniversari.

Si encara no tens una joia amb robí, vine a Roosik & Co i deixa’t seduir per alguna de les joies que Jordi Rosich ha creat amb aquesta gemma que transmet la força i l’alegria de l’estiu!
 
No ens podem acomiadar sense desitjar-te “MOLTES, MOLTES FELICITATS”, de part de tot l’equip que fem Roosik & Co. I sense recordar-te que estem al teu servei, per ajudar-te o informar-te sobre totes les joies amb robí que podem oferir-te, amb la calidesa del sol i l’alegria honesta d’aquest mes de juliol en què vas néixer!
 
No ho dubtis i contacta’ns com et vagi més bé, per e-mail, xat o WhatsApp o vine a la botiga i t’ajudarem en tot el què calgui :)

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar