Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Polsera solidària amb Oncolliga Girona

Roosik & Co i Oncolliga Girona creen junts aquesta polsera solidària per aconseguir fons i millorar les condicions de vida dels malalts de càncer.

Una joia amb cor i amb la força d'un robí

Si ets de Girona i ets amant de l’esport, de ben segur que fa pocs dies t’has calçat les esportives i has corregut quilòmetres a l’Oncotrail gaudint d’una experiència única i emocionant amb el teu grup d’amigues o d’amics. O, potser, ets més de bicicleta i fa dies que entrenes amb els companys per fer els 120km (o els 225km!) de l’Oncogravel.

De fet, Jordi Rosich i el seu equip ja estan esperant amb il·lusió de participar en aquest repte esportiu i solidari sobre rodes aquest 4 de novembre. 

Oncogravel d'Oncolliga Girona · Jordi Rosich i Roosik & Co

@jorroc

 

Ja saps que tant l’Oncotrail com l’Oncogravel són curses impulsades per la Fundació Oncolliga Girona amb l'objectiu de recaptar fons que serveixin en la millora de les condicions de vida dels afectats de càncer: serveis de fisioterapeutes, serveis psicològics, drenatges limfàtics, banc de perruques...


I com que la solidaritat inspira i molt sovint va lligada de la mà de la creativitat… De la participació en aquesta cursa n’ha sorgit una altra iniciativa solidària. Sí, Roosik & Co i la Fundació Oncolliga Girona hem creat una polsera solidària plegats per tal d’ajudar en la recaptació de fons per a l’entitat.

Polsera solidària Oncolliga amb robí i or groc de 18k

Es tracta d’una joia inspirada en el seu logotip i els seus valors. Fixa-t’hi, hi ha quatre elements, un de color vermell i tres de daurats, justament com la polsera que ha dissenyat en Jordi.

Logotips Oncolliga Girona per a col·laboració polsera solidària Roosik


La presidenta d’Oncolliga Girona, Paqui Badosa, ens va explicar durant una bonica trobada a Roosik Studio que la persona en vermell simbolitza l’afectat per la malaltia i que les tres persones en daurat són aquells amics, familiars i companys que li donen suport i que l’acompanyen en tot aquest procés.

Jordi Rosich va arribar a la conclusió que què millor que un robí alhora d’expressar aquesta fortalesa i vigor de les persones lluitadores.

Sabies que el robí és la pedra preciosa més forta després del diamant? Val a dir que fins i tot en l’antiguitat, els guerrers s’incrustaven robins al cor per a protegir-se i encomanar-se de la seva força!

Polsera contra el càncer · Oncolliga Girona i Roosik & Co

Tres heptàgons d’or groc de 18k acompanyen aquest robí, tal i com els familiars i amics, que li aporten calidesa i escalf. Estem segurs que, a més, la màgia del set li aportarà aquest toc d’optimisme tan necessari.

Val a dir que el robí que llueix en aquesta polsera no és un robí qualsevol, és un robí natural, d’una bellesa i propietats òptiques tan úniques en la natura com ho és cada persona en el món, i l’or amb què ha estat treballada és pur i 100% reciclat per evitar extreure’l de les mines.

De tot cor creiem que t’agradarà portar sempre amb tu aquesta polsera solidària amb un robí o oferir-la a la persona estimada.

 

Polsera solidària en Edició Especial


Tots els beneficis obtinguts amb la venta de cada polsera solidària van destinats a Fundació Oncolliga Girona.

Es tracta d’una edició especial de 100 unitats, cadascuna d’elles va numerada. Si et fa il·lusió lluir-la amb un número en concret, escriu-nos a shop@roosik.com i te la reservem.

Pots veure-la aquí:

Polsera solidària amb Oncolliga Girona

Fins aviat!

  

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar