Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes de setembre: el safir

No hi ha dubte que el dia en què vam néixer ens marca i fins i tot pot condicionar trets distintius de la nostra personalitat. Les cultures antigues ja associaven cada mes de l’any a una pedra preciosa. Les pedres precioses tenen unes característiques amb les quals ens podem sentir identificats; per això portar una joia amb la gemma del mes en què vam néixer pot contribuir a potenciar aquestes qualitats.

A Roosik & Co, Jordi Rosich ha creat joies d’autor on llueix un safir blau, verd o rosat, perquè els que, com tu, vau néixer el mes de setembre, pugueu regalar-vos la que més us fascini, una forma especial i única de celebrar aquesta data i que recordarà sempre més aquesta efemèride. 

Anells de compromís

 

Piedra natal setiembre zafiro

Segur que no discutirem, el mes de setembre és un mes molt actiu perquè és el mes de “la represa”: el retorn a l’escola, el retorn a la feina, el retorn a la quotidianitat de la vida domèstica. A vegades la represa ens costa una mica d’afrontar, però les persones humanes tenim tal capacitat d’adaptació que, tot just hem passat aquell dilluns de retorn a la feina que ens feia tanta mandra i ja tornem a estar instal·lats còmodament en la nostra rutina. Deu ser per això que les persones nascudes el setembre són tan actives!

I no només actives, encara més! Són capaces motivar la gent del seu voltant, i això és important, perquè res no és més encoratjador que tenir algú al costat que ens incita a l’acció amb el seu exemple. I és que els nascuts el mes de setembre són, sobretot, amics dels seus amics. No deixa de ser una mostra de la seva noblesa, com la de les pedres precioses, com la del safir.

El safir és una varietat de corindó que, quan és vermell, el coneixem com a robí. En canvi, quan el corindó adquireix una coloració blava, verda o rosada, és quan li donem el nom de safir, acompanyat llavors per un qualificatiu que descriu el color determinat de cada pedra. L’abundància de les substàncies que li atribueixen aquestes coloracions fa que hi hagi més jaciments de safir que de robí, i especialment s’extreuen en països com Austràlia, Myanmar, Sri Lanka i Tailàndia.

Tradicionalment es considerava que el safir protegia de qualsevol mal, fins i tot d’enverinaments i de les males intencions dels altres, fins i tot de l’enveja. Era preferida de prínceps i sacerdots perquè simbolitzava la puresa i la saviesa i se la veia com una pedra altament espiritual. Potser és aquest l’esperit que  tenen les persones nascudes al setembre, capaç d’inspirar i encomanar els altres l’entusiasme i les ganes de tornar a l’activitat pròpia d’aquest mes!

EL TEU REGAL, LA TEVA JOIA AMB SAFIR 

Pulsera zafiro

Aquella il·lusió tan pura del dia de l’aniversari, com la podem celebrar? Els que vau néixer el mes de setembre, el mes que reprenem l’activitat i les obligacions, per què no ho celebreu amb un safir, la vostra pedra natal?

Si vens a Roosik & Co hi trobaràs joies creades per Jordi Rosich amb safirs verds, blaus o rosats, tots meravellosos!

Si has llegit fins aquí, no podem marxar sense desitjar-te “MOLTES, MOLTES FELICITATS”, de part de tot l’equip que fem Roosik & Co. Recorda que en qualsevol moment pots contactar amb nosaltres per aclarir dubtes o informar-te sobre totes les joies que Jordi Rosich ha dissenyat amb safir. No ho dubtis i truca’ns (+34) 972 204 785, escriu-nos un email (shop@roosik.com), un WhatsApp (+34) 683 545 348 o vine a la botiga i t’ajudarem en tot el que calgui!

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar