Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Heptastone: pedres precioses amb talla heptagonal

“L’heptastone és una talla única al món. Les gemmes amb aquesta talla desprenen uns reflexos molt bells sobre el rostre i la pell... És captivadora i singular”- Jordi Rosich
  

Les talles de les pedres precioses

Les pedres precioses es tallen per ressaltar al màxim les seves propietats de transparència, color, brillantor… És l’art que transforma una pedra en brut en un peça de joieria enlluernadora.

Sovint, solem trobar les gemmes en les formes habituals.

Et sonaran la talla brillant, maragda, princesa, rodona, oval… Totes són belles, però Jordi Rosich va decidir aventurar-se a dissenyar una nova talla de 7 costats. Tenia el somni de crear una col·lecció de joies que et fessin brillar amb una talla única al món...

  

Què és l’Heptastone?

Amb aquesta idea, va néixer la talla heptagonal.

Les gemmes amb aquesta talla tenen 7 costats i 43 facetes. Això fa que, quan el raig de llum entra dins de la gemma heptagonal, es creïn uns bonics reflexos, mai vistos, sobre el teu rostre i la teva pell.

El 7 també és considerat el número màgic per excel·lència. Per a nosaltres és el número que representa la nostra essència.

Els costats de l’heptàgon evoquen els set metalls coneguts a l’antiguitat (ferro, coure, estany, mercuri, plom, plata i or) i també els set colors de l’arc de Sant Martí i de les pedres precioses amb les quals treballem (vermell, taronja, groc, verd, blau, indi i violat).

  

 Una talla exclusiva de Roosik & Co

No havies vist mai cap pedra preciosa amb aquesta talla, oi? Això és perquè aquesta talla és exclusiva de Roosik & Co.

Només la trobaràs a la nostra botiga de Girona i a la joieria online roosik.com en 4 colors diferents: rosa, taronja, verd i blau. Cada color correspon a una gemma: el quars rosa, el citrí, el peridot i el topazi.

Quines són les joies amb Heptastone?

Un cop amb les pedres heptagonals tallades sobre la taula, aquell esclat de colors el va meravellar i li venien al cap un munt d’idees. És així com va començar a dissenyar les col·leccions Blossik, HeptaCrown, Glow i 80th’s.

Totes aquestes peces comparteixen el minimalisme propi de la col·lecció Heptasik amb l’explosió de colors de la col·lecció Blossom.

Ja veuràs, són joies d’or de 18k amb pedres precioses de colors d’una gran personalitat, capaces de fer-nos reviure moments i vivències especials.

I és que, sota la llum d’un quars rosa, d’un topazi, d’un peridot i d’un citrí… hi trobarem el romanticisme de les flors dels cirerers, els despertars càlids d’estiu, els reflexos i la profunditat del mar o els camins frondosos dels boscos amb encant...

  

Guia de joies i moments amb la pedra heptagonal

Totes aquestes joies són d’una gran bellesa. Es convertiran en el regal o autoregal perfecte per a qui vulgui vibrar amb l’energia de les pedres precioses de colors.

Et fem una petita selecció de peces que hem escollit relacionant-les amb els nostres moments preferits. T’animem a pensar en els teus!

Els dies feliços vora el mar… Moments Topazi

  

L’anell Blossik és d’un contrast únic i molt bell. En aquesta joia l’anell d’or uneix un topazi en talla heptagonal amb 5 safirs blaus. El contrast de les tonalitats fan que la joia llueixi vibrant.

La joia desprèn gran simpatia i harmonia, ens evoca la sensació de caminar descalços vora el mar.

L’anell també el treballem amb altres combinacions d’or i amb pedres precioses de tons roses, verds i taronges.

En els nostres somnis daurats pel Sol... Moments Citrí

  

L’anell HeptaCrown es corona, en aquest cas, amb un citrí amb talla heptagonal. La diversió i la sociabilitat de la pedra preciosa taronja, ens trasllada cap als primers rajos de sol del dia mentre compartim un cafè amb una persona estimada.

L’olor fresca dels primers dies de primavera… Moments Quars

  

Sabem que la majoria de vosaltres voleu portar sempre aquesta gemma amb vosaltres, el quars rosa enamora. És discret i subtil, és fort i valent… I s’associa amb la sensibilitat i el compromís.

En veure’l sentim les pessigolles dels pètals de les flors sobre els nostres cabells o mirem el cel, atents, per si ve un dia de pluja o de vent.

En els nostres moments de tranquil·litat sentim els verds de la natura… Moments Peridot

  

Les arracades 80th’s combinen dos peridots heptagonals amb dues peces perfectament definides també en forma d’heptàgon i en or de 18k. Són unes arracades molt afavoridores, màgiques, sorprenents!

El seu atreviment i el seu color, símbol de l'esperança, ens encaminen cap als camps de l’Alt Empordà. Recordem la tranquil·litat i el benestar de les rutes en bicicleta pel massís de les Gavarres...

Com combinar joies amb pedres precioses de colors?

En Jordi ha dissenyat aquestes col·leccions per a combinar-les entre elles.

Amb aquesta paleta vibrant i de colors intensos podràs fer combinacions divertides i sorprenents segons el teu estil o personalitat. 

Anima’t a unir el taronja amb el blau, el verd amb el taronja o el blau amb el rosa. Deixa’t portar per la màgia de les pedres precioses naturals!

T’animes a fer la teva pròpia combinació? Aquí trobaràs totes les joies amb la pedra preciosa heptagonal de Roosik & Co!

DESCOBREIX L’HEPTASTONE

 

Fins aviat!

 

   

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar