Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Charming Mum · Un heptàgon d'or per a tu

Mare preciosa, mare protectora, mare estimada...

   
Quants bons records col·lecciones dia rere dia al costat dels teus fills o filles? Quantes emocions vius i has viscut amb la teva mare?
  
Explica’ns amb quines joies de Roosik & Co expresses aquests instants de felicitat al costat de les teves persones més estimades: el naixement d’un fill o d’un nét, un viatge plegats, un aniversari especial, un objectiu aconseguit...
  
T'obsequiarem amb el Charm d’or de l’Heptàgon i una il·lustració personalitzada de tu i els teus fills o de tu i la teva mare!
  
  
    
    

Què has de fer per participar a Charming Mum?

1. VIDEOSELFIE

Envia’ns un videoselfie de màxim 30 segons i en format vertical, explicant-nos quines joies de Roosik & Co expressen el vincle amb els teus fills o amb la teva mare. 
 
T’agrairem que puguis dur posades les joies de Roosik & Co a les quals fas referència en el video i amb les quals recordes aquest sentiment especial. També pots ensenyar-les mentre ens expliques el significat.
 
Pots sortir acompanyada de la persona amb qui has expressat el teu vincle en una joia… Sempre és un bon dia per a expressar-li el teu agraïment.
 
  

2. FOTOS

Necessitarem 1 o 2 fotos teves i/o de la teva mare o fills perquè poguem personalitzar la teva il·lustració.

La farem a mà, per a tu, i te l’enviarem en format digital en forma de postal o pòster perquè la puguis imprimir des de casa i col·locar-la en un bonic racó.

  

3. INSTAGRAM

Compartirem el videoselfie als nostres stories d’Instagram durant el mes de maig, per celebrar un dels vincles més íntims que existeixen com és el de l’amor d’una mare cap als seus fills i filles. Dona’ns el teu consentiment per escrit que hi estàs d’acord.

  
  

Com fer-nos arribar la informació?

Envia’ns el vídeo i la fotografia per qualsevol dels nostres canals: Instagram, Whatsapp (672 723 999) o e-mail: shop@roosik.com 

 

Fins quan hi pots participar? 

Tens temps per a fer-nos arribar els teus videoselfies fins el 9 de maig
Anima’t!
   

Com es fa la selecció dels guanyadors?

Les 7 primeres persones que ens facin arribar els seus videos amb suficient qualitat per a publicar-los, per ordre d’arribada, rebran un charm d'or "L'heptàgon" de Roosik & Co i una il·lustració personalitzada.

 

   
  

Té algun cost?

No, no té cap cost per a tu. És un detall que tenim ganes d’oferir a les nostres Charming Mums perquè puguis seguir brillant i emocionant-te cada dia.

 

Com et farem arribar la il·lustració virtual i el Charm?

Et farem entrega de la teva il·lustració virtual tan aviat com ens sigui possible. Pensa que són il·lustracions personalitzades i fetes a mà, una a una. Són molt especials!

 
La previsió és que te l’enviem al mateix correu electrònic en el qual ens has enviat el vídeo i la fotografia, pocs dies després que ens facis la sol·licitud. Estarem en contacte.

 
  

El Charm te’l lliurarem a la botiga Roosik & Co de Girona, on podrem compartir una estona plegats. L'entrega del charm es farà un cop recepcionem el video i el publiquem als nostres stories.

En el cas que no et sigui possible venir, ens posarem en contacte amb tu per organitzar un termini estimat de lliurament. En aquest cas, el cost de l’enviament aniria al teu càrrec.

 
Participa i deixa’t estimar #CharmingMum!

  
 

Fins aviat :)

 
Segueix-nos a Instagram per estar al dia de totes les iniciatives que realitzem l’equip de Roosik & Co.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar