Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Regals per a mares fets a mà

No hi ha res més fort que l’amor d’una mare i no hi ha res més íntim que el vincle que es crea amb els fills i filles
 
A la botiga Roosik & Co sovint ens pregunteu amb quines peces de joieria podeu celebrar aquesta relació única entre mares i fills.
 
Com bé saps, totes les joies són de per sí un dels vehicles més bells i sensibles que tens al teu abast per expressar aquesta unió. Hi ajuda el fet que siguin joies fetes a mà, amb metalls nobles que perduren en el temps i amb pedres precioses naturals i úniques sorgides de la natura.
 
De totes maneres, et fem una petita selecció de dissenys de peces que per la seva simbologia poden ser el regal perfecte per a les mares (o futures mares). Som-hi:
 
 

JOIERIA PLENA DE SIMBOLISME

1 / Penjoll o polsera d’or amb charms

Els Charms són petites peces d'or, sovint amb diamants i pedres precioses, ideals per a col·leccionar. A cada Charm se li atribueix una simbologia amb la qual la mare se sentirà molt identificada.
  
Per exemple, les pedres precioses gaudeixen d’unes propietats que la mare pot sentir com a pròpies: fortalesa, brillantor, dolçor, saviesa… Segur que s’identifica amb els valors d’un safir rosa, d'un diamant o d'una maragda!
 
Pots veure tots els nostres Charms i Cadenes
 
I si vols saber més sobre el siginificat de les pedres precioses et recomano que llegeixis el nostre blog d’Or Paper.
 
 
També pots combinar els Charms amb lletres de l’abecedari (la teva inicial o la dels teus fills) o amb un número que t’identifiqui (el dia del naixement, per exemple! O els 18 anys de la teva filla). Així, converteixes la teva peça en una joia única i a mida per a tu o la teva família.
 
 

2/ Collaret o polsera String

Trend Alert! Aquesta opció agrada molt a les mares. El motiu central són dos heptàgons units en un vincle etern. Un dels heptàgons representa la mare i l’altre el fill o filla. També, l’heptàgon gran pot simbolitzar la parella que abraça per sempre l’heptàgon petit, el nadó.
 
 
És una manera preciosa i simbòlica de representar la força i l’amor que uneix la família. A més, també et pudem gravar un petit missatge en un dels laterals.
 
 
També hem dissenyat el braçalet String per a crear un conjunt preciós.
 
 

Amb o sense diamants?

La col·lecció String la treballo en or groc, rosa o blanc, tan llisa com amb diamants a l’heptàgon gran. A les mares els encantarà vestir-se amb aquest toc brillant! A més, els diamants són símbol d’eternitat, fortalesa i brillantor… Qualitats de les que gaudeixen totes les mares! ;)
 
 
 

3/ Collaret Double Heptasik

Una opció similar a l’anterior, és el penjoll d’or Double Heptasik. Si t’hi fixes, en aquesta joia el motiu heptagonal és més gran i per tant té més força visual. És una opció amb molta presència i personalitat i que els il·luminarà encara més el rostre.
 
 
 

4/ Penjoll Grand & Pétite

Aquest penjoll d’or de la col·lecció Heptasik permet personalitzar-lo i gravar-hi els noms de les persones més estimades. Pots aprofitar per posar-hi el teu nom, el del teu germà o germana, fill o filla… O el teu número preferit!
 
A més, els heptàgons tenen 7 costats, i el set ja saps que és el número màgic i de la bona sort per excel·lència! Així que, a banda d’oferir-li un regal únic, li estàs desitjant bona fortuna.
 
 
 

5/ Penjoll Wish Diamant

Per a les mares més atrevides i contemporànies et proposem el penjoll Wish amb diamants. Es tracta d’un penjoll fet a mà en forma heptagonal que inclou 21 diamants. Els hi aportarà un toc de distinció que les deixarà sense paraules quan obrin la capsa!
 
 
Aquí el veus en or blanc, però també el treballem en or groc. T’assegurem que aquest toc càlid del metall combinat amb els diamants blancs li dona un contrast molt bonic i afavoridor. Tingues en compte que podem treballar totes les joies en el color d’or que desitgis: pensa en ella, amb quin tipus d’or es pot sentir més ben acompanyada? ;)
 
 

6/ Anell Open

Quin compromís més gran existeix en una parella que el de tenir un fill plegats? Els anells de compromís són regals fets a mà perfectes per a les mares, són peces amb una càrrega simbòlica molt elevada.
 
Te n’he seleccionat dos per ser dels més contemporanis i innovadors, però pots fer un cop d’ull a la resta que trobaràs aquí: veure anells de compromís
 
Et destaco els anells Open i Open Pear perquè l’anell queda obert en dues parts diferenciades però alhora unides. Novament, un dels diamants pots simbolitzar la parella o la mare, i el segon diamant al fill o filla. Una celebració brillant i eterna del vostre vincle!
 
 
 
T’ajudarem a escollir el millor regal per a la mare!
 
 
Desitgem que t’hagi agradat aquesta selecció de joies fetes a mà, simbòliques i adients per a un naixement o com a regal a la teva mare o parella. No pateixis, totes les joies són de per sí portadores de les emocions més fortes i belles, així que totes són bones opcions!
 
Et convidem a fer un cop d’ull a la resta de col·leccions per si ella és amant de les pedres precioses de colors, o, qui sap, si ja teniu 3 fills potser pots valorar una peça amb 3 pedres en forma de flor... Demana’ns assessorament i pensarem junts idees per a la teva família.
  
És un objecte molt simbòlic, desitgem tant com tu que la sorprenguis i que sempre el dugui a prop del cor.
 
 
Demana’ns assessorament en línia
 
Demana cita prèvia a la botiga
 
-------
 
Si t'han agradat aquests possibles regals per a mares i filles, t'animem a llegir el nostre post sobre Charms & Cadenes: "Collecting Moments"
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar