Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Anells amb diamant · El procés creatiu de New Slim

Em passo hores pensant i repensant els dissenys. Fins i tot quan es tracta d’anells amb diamant solitari que em feu saber que us agraden i que veig que són dels més escollits alhora de demanar compromís, els reviso sovint amb una nova mirada per si puc millorar-los.
En aquesta ocasió, feia setmanes que donava voltes a un dels anells que més aprecio: l’anell de compromís amb diamant solitari Slim.
 
Per si no el coneixes, l’anell Slim es tracta d’una joia minimalista, que destaca per les seves línies pures i netes i pel joc asimètric dels gruixos.
 
Si t’hi fixes, l’anell d’or s’estreny a mesura que s’acosta al diamant i així li pot cedir tot el protagonisme. Com pots veure el resultat final és el d’una joia d’alt impacte i bellesa.
És perfecte, veritat? I doncs, et preguntaràs, perquè complicar-me i tornar a repensar un disseny que ja funciona?
 
Atent/a, estàs a punt de conèixer com ha evolucionat l’anell de diamant Slim i saber-ne tots els detalls.

L’anell amb diamants New Slim

L’objectiu era donar encara més importància al diamant natural que corona l’anell Slim i que poguessis gaudir de la forma triangular de la gemma i de la seva extremada bellesa.
 
En un primer moment, el disseny de l’anell Slim i el New Slim poden semblar-te iguals… Però ara t’explicaré la diferència.
Com bé saps, només treballo amb els millors diamants. Escullo sempre els de més lluminositat, els del color més transparent, els de les facetes polides, simètriques i tallades de manera excel·lent, i que no tinguin impureses. 
 
Ja et pots imaginar que els diamants d’aquestes característiques són molt rars de trobar en la natura – formen part del 0,02% de l’extracció mundial de diamants – així que val la pena ressaltar-los i que els puguis admirar com es mereixen.
Per això, un dia d’aquesta primavera extraordinària se’m va ocórrer de canviar el sistema de grapes que sosté la pedra de l’anell Slim. Les vaig redissenyar perquè fossin extremadament minimalistes i així, deixar més espai al diamant.
 
Vaig posar-m’hi a treballar-hi de seguida, vaig fer diferents proves i finalment… Aquí tens el resultat!
La muntura d’or subjecta el diamant com si fos el calze d’una flor. L’acull, l’eleva, el sosté amb fermesa i alhora ocupa el mínim espai sobre la gemma, perquè sigui la veritable protagonista.
 
A més, aquest nou disseny permet que observis la forma gairebé triangular pròpia dels diamants de talla brillant. Sabies que aquesta talla, amb 57 facetes, és la més popular perquè és la forma amb la qual el diamant és capaç de reflectir la seva màxima lluminositat?
Podries passar-te hores mirant i admirant la reina de les gemmes, oi? Amb aquest disseny ho tens més fàcil, és com si el diamant surés en l’aire, però en realitat, el tens a la teva mà.
Ets de l’anell amb diamant Slim o de New Slim?
T’ajudaré a determinar quin dels dos anells és el teu preferit. 

El millor de l’anell amb diamant Slim original

La seva robustesa, solidesa i potència. A més, hi ha qui veu un petit “cor” en el petit orifici que es crea en el calze que subjecta el diamant.
 
Sempre serà el primer, l’anell Slim original.
 

El millor de l’anell amb diamants New Slim 

El minimalisme i la puresa de les seves línies. A més, amb el nou sistema de grapes pots apreciar millor el diamant.
 
És la versió evolucionada de l’anell Slim, gràcies a l’experiència dels anys. T’haig de dir que és la meva opció preferida.
 

Amb quin anell demanaries matrimoni o diries el “Sí, ho vull”? 

T’asseguro que, amb qualsevol dels dos dissenys tens el “Sí” garantit. I és que l’anell Slim, és èxit segur, t’ho dic per experiència a la nostra joieria a Girona i a la nostra botiga online.
 
Mira’l bé. És delicat i potent alhora. És minimalista, original, impactant, una peça de disseny extremadament pensat, treballat i… somiat.
 
A més, recorda que totes les joies i anells de compromís de Roosik & Co són peces úniques, les treballo una a una, a mà i amb la màxima delicadesa. Sóc molt conscients que no es tracta d’un objecte o d’una joia qualsevol. 
Cada peça és la manera que tens (i que tinc!) de materialitzar els moments i les emocions y poder-les conservar i gaudir tota la vida.
 
Tots els dissenys els trobaràs en diferents mides de diamant i en tots els colors d’or: or blanc, or rosa, or groc o platí.
 
Si vols, pots passar una bonica estona comparant-los tots aquí:
 
¿Necessites ajuda per escollir l’anell de compromís? Demana-me-la!
Triar “l’anell” amb diamant pot semblar-te la missió de la teva vida. És una decisió important però has de ser conscient que també és una etapa molt especial i única de viure. 
 
Intenta gaudir de l’experiència: pregunta, mira, compara… El món dels metalls nobles i les pedres precioses és molt extens i interessant de conèixer. Aprofita per a convertir-te en un expert dels anells amb diamants i no dubtis a demanar-me consell i assessorament, o més fotos o vídeos si et calen.
 
Recopila tota la informació que et faci falta per a poder prendre la teva decisió amb seguretat i confiança.
Pensa que els meus anys d’ofici et poden ser d’utilitat. A més, sóc gemmòleg titulat amb especialització en diamants, joier, dissenyador i clavador.
  
Per tant, demana’m ajuda quan la necessitis, sense cap compromís.
 
També pots venir al nostre Atelier de joieria i et faré una petita visita guiada pel nostre taller. Veuràs on fonem l’or, com el treballem, com fem els anells… Tu i la teva parella gaudireu d’un bonic record!
Demana la teva cita prèvia aquí: roosik.com/cita-previa
Estem en contacte.
 
Una abraçada, fins aviat!
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar