Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Colors i Estil · Combina els teus anells amb pedres

Qui no s’ha sentit atreta pel gran magnetisme de les pedres precioses? En veure-les, a la majoria de nosaltres ens brillen els ulls. Tenen el poder de transmetre’ns un gran ventall d’emocions i sensacions, com la de fer-nos sentir bé, veritat?
Segurament, gran part de la seva màgia prové del seu color, de la seva brillantor i del fet que siguin úniques, ja que no hi ha dos pedres precioses naturals iguals al món. 

Joies, Pedres, Colors i Estil

En joieria, i en moda, solem jugar als contrastos (volums, formes, textures, colors, nivells de brillantor…) per tal de crear amb cada joia un impacte visual i un efecte concret.
 
Però més enllà de la pròpia combinatòria de gemmes dins d’una sola joia, hi ha un altre factor a tenir en compte… I és l’art personal que té cadascú de combinar diferents peces, amb pedres o sense, i dur-les a la vegada. 
 
D’aquest art també en podem dir “el teu propi estil”.
Has de tenir en compte que, quan combinem diferents anells, polseres, arracades, penjolls al mateix moment, el protagonisme recau en tot el conjunt de joies, més que no pas en una sola peça. 
 
La mirada juga i experimenta amb tots els elements, i uns sumen als altres en favor del tot…
Aprèn a combinar les teves Joies Blossik
En Jordi va dissenyar la sèrie de joies Blossik, Glow i 80ths de Roosik & Co per a combinar-se entre sí, i així, cadascú pot crear-se a mida el seu propi conjunt de joies. 
 
Totes les peces tenen un element comú que les uneix: la pedra preciosa heptagonal de color. 
Per inspirar-te, t’hem preparat tot un seguit de combinacions que juguen amb les peces de la pedra heptagonal. Ja veuràs que, amb uns petits canvis, el resultat pot passar de ser sorprenent i arriscat a clàssic i equilibrat. 

De quin color serà el teu dia?

Cada conjunt t’evocarà una sensació o provocarà en tu un efecte determinat. 
Així que, aprofita cada matí per jugar amb els contrastos de formes i colors de les teves joies i enfocar el teu dia de la manera que desitgis.

Combinacions i conjunts d’anells d’or amb pedres precioses

Et donem un secret. Combina anells amb forta personalitat amb d’altres de minimalistes, de manera que respectaràs l’essència de cada peça, i alhora crearàs un “nou anell” fruit de la unió dels dos i que serà únic per a tu. 
Atrevida. Exhuberant. Vital. Energètica. Natural.
Delicada. Dolça. Encantadora. Fresca. Subtil.
Natural. Somiadora. Divertida.
 
Transparent. Equilibrada. Armònica.
 
Floral. Inspiradora. Femenina. Artística.

Conjunts d’Esclaves d’or i Anells amb pedres precioses 

Les esclaves d’or són polseres rígides molt elegants i sofisticades. Combina-les amb anells d’or i diamants per a les teves ocasions especials o amb anells amb pedres de color per a donar un toc més desenfadat al teu dia a dia.
Enfocada. Instrospectiva. Equilibrada. Tranquil·la.
 

Combinacions i Conjunts d’Arracades i Penjolls amb pedres

Si les arracades tenen molta personalitat, combina-les amb un penjoll discret, ja que són joies que estan molt a prop les unes de les altres.
 
Per part nostra, et volem animar a que siguis valenta i quan escullis conjunts d’arracades i penjolls, combinis peces similars però que no siguin exactament del mateix disseny. Ja veuràs que el resultat serà molt bell i harmònic, encara que a priori et pugui semblar el contrari.
Màgica. Creativa. Original. Captivadora
Delicada. Discreta. Subtil. Còmoda.
 

I ara… El teu torn

De combinacions, se’n poden fer tantes com desitgis. Les joies amb la pedra heptagonal de color, permeten que les portis soles o combinades amb d’altres peces. Pots jugar a combinar peces monocolor o multicolor, del mateix disseny, similar o, fins i tot, totalment diferent.
 
 
I és que et pots llevar un matí alegre o introspectiva, cansada o vital, amb ganes de menjar-te el món o de simplement mantenir-te tranquil·la i en equilibri (que no és poc).
T’ajudem a descobrir quina seria la teva combinació
Imagina’t que quan et lleves al matí tens totes aquestes joies,en els teus colors preferits, dins del teu joier.
 
Ara pensa en com tens ganes de començar el teu dia, què necessites per a sentir-te bé i encarar la jornada amb il·lusió.
 
És hora d’obrir el joier… prova, juga, dedica’t uns minuts a ser tu. Ja veuràs que aquest petit gest ple de color i reflexes brillants, t’aportarà més del que et penses. 
Anells amb pedres · Tots els dissenys
Més enllà de la sèrie Blossik, fes un cop d’ull a la resta de col·leccions de Roosik & Co. Potser la teva combinació es troba barrejant diferents estils, models o disseny de joies. 
 
Aquí tens un breu resum de quines pedres precioses trobaràs en cada col·lecció:
 
A Heptasik gairebé totes les peces estan treballades en or groc i són sense pedra, tot i que en les últimes peces ja veuràs que també hi hem inclós petits diamants o pedres de color que aporten un bonic toc de llum i color.
 
A Blossom hi trobaràs joies en or groc, or blanc i or rosa amb una gran varietat de pedres, de diferents colors i tamanys. Les gemmes poden lluir soles, com a protagonistes, o combinades.  
 
 
Blossom Nina és la col·lecció per a les més petites de la casa, i hem adaptat la sèrie Bouquet de la col·lecció Blossom a elles… Pedres precioses de colors afruitats, florals o marítims, en or groc, or blanc o rosa i macramé… que són una delícia! A més, aquí podreu anar combinades mare i filla!
 
A Eternal hi trobaràs joies amb diamants i sobretot en or blanc, or rosa o platí.
Desitgem haver-te transmès part de la màgia d’aquest art, tot i que és tan personal que millor que ho experimentis tu mateixa. Pots venir a la joieria Roosik & Co de Girona a emprovar-te les joies que desitgis, sense cap compromís. Demana cita prèvia aquí: roosik.com/cita-previa
 
 
Una abraçada!
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar