Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Què regalar a la teva millor amiga? Els vincles eterns de String

Què en seria de les nostres vides sense els amics?
 
L’amistat és un sentiment d’intimitat amb una altra persona. Costa definir-la, però per a mi podria ser la suma de tot de paraules plenes de significat com: comprensió, suport, fidelitat, generositat, autenticitat…
  
 
Els amics poden adoptar moltes formes. Tots tenen personalitats diferents que ens omplen, enriqueixen i inspiren.
 
De fet, quan vaig dissenyar la sèrie String, em vaig plantejar representar en una joia els vincles d’amistat i amor que ens uneixen a les persones més especials: els amics, la família, les nostres parelles…
 
Com podia expressar amb una peça el sentiment que tenim cap ells i elles?
A vegades, encara que el sentiment sigui fort, les paraules se’ns queden curtes o ens costa expressar-les. Crec que la millor manera d’agrair-los l’amistat és amb detalls simbòlics i fets per a ells amb tota la cura del món. Per això m’agrada el meu ofici. Em permet expressar sentiments i materialitzar-los a través d’una joia i la persona que la rep sent felicitat, amor, gratitud…

¿Regals per a les amigues?

Moltes vegades em pregunteu quines joies són les més adequades per a regalar a les amigues.
 
La veritat és que totes les joies són, de per sí, regals idonis per a les amigues especials, així que, ja tens el 50% de l’èxit assegurat.
 
Són peces que duren per sempre, com la vostra amistat. Estan fetes amb temps i cura, com el que us mereixeu. I els materials amb els que treballo (or, platí, diamants, pedres precioses…) són nobles, naturals, brillants i bells. Valors que s’escauen amb la vostra relació.
 
De totes les peces que he dissenyat fins el moment, em decanto per la sèrie String com a regal ideal per a la teva millor amiga. T’explico perquè.

1 / És una joia simbòlica

El motiu central de la joia són dos heptàgons units, en un vincle etern. La força, la unió, l’amistat i l’amor, queden ben representats de manera simbòlica i perdurable en aquesta peça.
 
A més, un dels heptàgons pot representar-te a tu i l’altre a la teva amiga.

2 / Evoca la bona sort

Els heptàgons tenen 7 costats, i el set és el número màgic i de la bona sort per excel·lència. Així que, a banda d’oferir-li un regal únic li estàs desitjant bona fortuna.
 
A més, aquest número és present en el nostre dia a dia: les set meravelles, els set colors de l’arc de Sant Martí, les set notes musicals… Només pensar-hi t’evoca bones sensacions, veritat?

3 / És de penjoll o de polsera?

De moment, he treballat la sèrie String en polsera i penjoll llarg. Els he treballat en tots els tipus d’or (blanc, groc i rosa), amb o sense diamants.
 

☞ El millor de la polsera String com a regal per a la teva amiga

La Comoditat
Els dos heptàgons s’acompanyen d’una cadeneta d’or que no molesta gens, fins i tot si es passa moltes hores utilitzant el teclat de l’ordinador.
  
Pràctica i Funcional 
He inclòs una boleta d’or, que llisca per la cadena, de manera que pugui estrènyer la polsera durant el dia i els heptàgons sempre li quedaran ben col·locats sobre el canell.
 
O, durant la nit, si és de les que no els agrada treure’s les joies per a dormir, pot afluixar-se-la per estar més còmoda. A la imatge de dalt pots veure bé aquest sistema d’ajustament.
 
¿Amb o sense diamants? 
Saps si li agradaria vestir-se amb un toc brillant? Si és així, he treballat una versió de la polsera String amb diamants en un dels heptàgons. És subtil però li aportarà una gran lluminositat que li encantarà, t’ho asseguro.
Combina-la! Layering de polseres
Segurament li agrada portar més d’una polsera i combinar-les. En aquest cas, et recomano que combinis la polsera String o String Diamond amb la polsera Heptasik Diamond del mateix color d’or.
 
El petit diamant de la polsera Diamond dins de l’heptàgon d’or produeix un efecte molt bell combinat amb qualsevol de les dues polseres String.

 El millor del penjoll String com a regal per a les amigues

L’Originalitat
En el penjoll String hi llueixen més heptàgons, a banda dels dos que estan estretament vinculats. Si t’hi fixes, uns són més petits, d’altres més grans… Aquest detall, li dóna un aire original, fresc i molt contemporani a la peça.
L’Elegància 
És una joia discreta però alhora molt elegant. La caiguda que té el penjoll sobre les camises, samarretes o jerseis és especialment bella.
El millor de les dues: polsera i penjoll String
Totes dues són peces minimalistes, fàcils de portar cada dia i de combinar amb tots els estils de roba.

4 / Grava el teu nom, inicial o número preferit al teu penjoll o polsera 

Podem gravar un text breu darrere d’un dels heptàgons, què et sembla? És una manera de personalitzar la teva joia i que et porti sempre a prop.

5  / Regals per a les amigues: el cas de la Laura 

La Laura és una noia que viu a Londres. Forma part d’un grup de 7 amigues. Una d’elles se n’anava a treballar a l’estranger i van decidir regalar-li la polsera Heptasik One com a regal de comiat.
 
Aquesta polsera també té l’heptàgon com a motiu central. La Laura ens va dir que cada costat de la figura simbolitzava a una de les amigues de la colla. Bonic, oi?

6 / Elogi a l’Amistat: una experiència brillant juntes 

Sabies que el 20 de juliol és el Dia Internacional de l’Amistat. Celebra’l amb la teva millor amiga. Una joia String li encantarà per tot el que representa i evoca.
 
A més de la joia, podreu gaudir d’un altre regal juntes: us convido a una visita al nostre Atelier, us ensenyaré com treballo les joies i us passejareu entre diamants i pedres precioses.
 
 
Sereu les joieres i les dissenyadores més brillants i tindreu un altre record a afegir a la vostra col·lecció.
 
Escriu-me si necessites assessorament o consell. Som especialistes en anells de compromís. Estaré encantat d’ajudar-te. Aquí tens el meu correu: jordi@roosik.com
 
Fins aviat!
 
Una abraçada,
 
 
Jordi
 
 
 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar