Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Això és Amor

Si t’hi fixes, les coses més grans d’aquesta vida no tenen una forma definida: la il·lusió, la confiança, l’amistat, el desig, l’esperança... I l’amor. És la màgia de les emocions, de les sensacions, que sense ser palpables i tangibles ens aporten tant i tant, ens donen raons per gaudir de cada nou dia perquè injecten llum en l’esperit de viure. L’amor és un dels més grans sentiments, és universal i no té fronteres, s’expressa sense necessitat de parlar una llengua concreta i no hi ha barreres que no sigui capaç de trencar!
 
L’amor pot prendre la forma de les memòries: aquell passeig per l’hort amb l’avi quan érem petits; els matins de sol a trenc d’onades, jugant amb la mare a fer castells de sorra; aquella tarda sota una pluja de tardor amb la persona que estimem; el primer cop que ens va somriure el petit nadó que teníem en braços... L’amor també pren la forma de les coses més belles que ha creat la natura: la fulgència dels estels, el cant harmònic dels ocells a l’alba, l’extrema delicadesa de les flors i fins l’espiral perfecte d’una closca de cargol de mar. 

  

Anells en forma de flor per regalar per Sant Jordi

Tota la força de l’amor pot estar condensada en una petita joia, tota la potència dels sentiments i tota la significació de les emocions continguda en un petit anell, en la brillantor d’un diamant, en el discret ornament d’unes arracades en forma de flor. Cada cop que fem el gest quotidià de cordar aquell penjoll al coll, de posar-nos aquell anell que ens van regalar, revivim el poder de l’amor que ens el va oferir, aquell moment precís de goig però també totes les memòries que és capaç d’evocar.

 

Jordi Rosich ha traslladat a la seva nova col·lecció tota la complexitat de definir el més gran dels sentiments, l’expressió informe de l’amor esdevé un seguit de formes orgàniques que protagonitzen unes joies que són més que belles, perquè estan pensades per transmetre i per manifestar, per ensenyar i per dir, per prometre i per comprometre’s, per mostrar, en definitiva, una de les més grans coses de la vida: l’amor. 

 

Anell en forma de flor amb aiguamarina i anell orgànic en or rosa

Et convidem a descobrir “This is Love”, la nova col·lecció d’aquesta primavera de Roosik & Co:

THIS IS LOVE

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar