Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

El diamant, la pedra preciosa del mes d'abril

El moment de l’any en què vam néixer pot condicionar la nostra personalitat, i és per això que ja les cultures de l’antiguitat associaven una determinada pedra preciosa a cada mes de l’any. Les pedres precioses tenen unes qualitats inherents amb les quals ens podem identificar; portar una pedra associada al mes de l’any en què vam néixer pot ser una forma de potenciar aquestes qualitats.

Si has nascut en un dia d’un mes d’abril (tan fa els anys que faci d’això) segueix llegint i veuràs com la teva pedra natal és el diamant. Estigues atenta, perquè a Roosik & Co hem dissenyat peces de joieria amb diamants meravellosos perquè puguis lluir la que més s’ajusti a la teva personalitat, ja sigui durant el dia del teu aniversari… I tota la vida! 


El Diamant i Tu

 Diamants en brut · Joieria Roosik & Co

 

Qui no ha sentit a parlar de la duresa del diamant? Saps que, de fet, el nom mateix vol dir justament això? Etimològicament el diamant ve del grec, adámas que vol dir ‘indomable’. I no n’hi ha per menys, perquè no hi ha res comparable a la duresa del diamant: el robí i el safir, les pedres més dures després del diamant, són 140 cops menys dures... Ja està tot dit, no? 

Potser és per això que es percep com una pedra glacial; per la duresa i per l’aspecte, que rarament presenta color, i tendim a veure en la seva fulgència alguna pinzellada de gris plata, una lleu tonalitat de blanc de seda, un reflex gairebé metàl·lic... Un aspecte immaculadament net i impertèrrit. Segur que aquesta és una de les raons per les quals és la pedra del mes d’abril, perquè els nascuts en aquest moment de l’any soleu ser persones raonables, reflexives, de “cap serè ”: primer penseu, després passeu a l’acció!

   Joies amb diamant
  
Però el diamant també és la llum i la llum és la gràcia, la simpatia natural, com la que tenen moltes persones nascudes el mes d’abril: la clau és relativitzar i saber riure’s d’un mateix; a partir d’aquí, que fàcil que és veure el costat divertit de la vida! El diamant té la mateixa lluminositat que infon l’amor, la consciència d’estimar i de ser estimat, no és la llum més resplendent que existeix? Potser és per això que el diamant és el gran símbol de l’amor... O no, deu ser també per la duresa inamovible, oi? Perquè ja hem dit que res no és tan sòlid i durament inamovible com el diamant...!
    

El teu regal, la teva Joia amb Diamant

El dia del teu aniversari és un dia únic, resplendeix amb una llum especial, com la llum dels diamants que destaca entre totes les altres. Si ara saps que la reina de les gemmes és la teva pedra natal, fes realitat el somni de tenir una joia amb un diamant tan fulgent com tu mateixa! 

Anells amb diamant petit

Sigui una anell o un penjoll, en or blanc, groc o rosa, una peça que enlluernarà però que només tu sabràs com és d’especial... 

Veure Joies amb Diamant

No volem ser menys que les persones del teu entorn proper, tot l’equip de Roosik & Co volem unir-nos amb ells en un gran desig de “FELICITATS” i per molts anys! Som a prop teu, ja ho saps, contacta’ns quan ho necessitis per e-mail o WhatsApp  per aclarir qualsevol dubte. 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar