Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

La pedra natal del mes de maig: la Maragda

El dia en què vam néixer pot condicionar la nostra personalitat, i és per això que ja les cultures de l’antiguitat associaven una determinada pedra preciosa a cada mes de l’any. Les pedres precioses tenen unes qualitats associades amb les quals ens solem identificar; per això portar una joia amb la gemma del mes en què vam néixer pot contribuir a ressaltar aquestes qualitats.

Ara, a Roosik & Co estem pensant en els que vau néixer un dia d’un mes de maig, el punt àlgid de la primavera. Si és el teu cas, no deixis de llegir i entendràs per què la teva pedra natal és la maragda. I després, descobreix els anells de compromís i totes les joies que Jordi Rosich ha creat perquè puguis portar una encisadora maragda com si fos una petita pinzellada de la teva personalitat.

  

La Maragda i Tu

esmeralda en bruto piedra preciosa

 
La natura és intel·ligent i reneix cada any de forma espontània, acompanyada per la bonança i el sol temperat de la primavera. Esclata i cobreix el món amb totes les tonalitats del verd: de verd de bosc, de verd de llima, de verd de menta i d’alfàbrega... de verd de maragda. Quin esclat d’optimisme, quines ganes de sentir la frescor dels matins a la pell! Les que sou nascudes el mes de maig enteneu aquest esperit, perquè viviu la primavera tan intensament i decidida com la pròpia natura.
  
Per això la vostra gemma és la maragda, una pedra que ha captivat des de l’antiguitat amb el seu enigmàtic i profund color verd, fins i tot la mateixa reina Cleòpatra encisava! I és que les maragdes en aquell temps procedien d’Egipte, tot i que, aclarim-ho, el nom li van donar els grecs, ja que en aquesta llengua, ‘smaragdos’ significa ni més ni menys que ‘verd’.
  
Les persones que vau néixer un dia del mes de maig sou inquietes com la pròpia primavera, que un cop té el món cobert de verd, el vesteix aquí i allà amb un punteig de colors enlluernadors, ara un blanc d’una gardènia aquí, ara el rosat d’una peònia allà, el groc de les discretes flores de marge, el vermell de les roselles... Talment un quadre d’un pintor impressionista! I sempre sobre un tranquil·litzador llit de color verd maragda...
  
Diuen que les maragdes són símbol de saviesa i paciència; res d’estrany, perquè és amb saviesa i paciència que treballa la natura, que esclata com un miracle i assoleix el seu punt àlgid just al mes que tu vas néixer, el mes de maig.
 

El teu regal, la teva Joia amb Maragda

anillo esmeralda oro rosa

El dia del teu aniversari és una dia tan especial que la llum surt de dintre nostre; però què millor que potenciar aquesta lluminositat innata amb l’encís d’una maragda? Ara saps per què la maragda és la teva pedra natal, no esperis més per tenir una joia tan especial per lluir-la en aquest dia únic! 

De manera que ja ho saps, si vas néixer el mes de maig, tria la teva maragda d’entre totes les peces de joieria que amb paciència i creativitat ha dissenyat Jordi Rosich amb una maragda: serà com vestir-se de primavera!

Abans de marxar, deixa’ns que tot l’equip de Roosik & Co et desitgem un “MOLTES FELICITATS” ben gran, per molts anys i per moltes primaveres més!! Som a prop teu, ja ho saps, contacta’ns quan ho necessitis per e-mail o WhatsApp per aclarir qualsevol dubte o per fer una reserva a la botiga i descobrir la bellesa de la maragda directament.

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar