This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Eva Olivares

El meu nom és Eva Olivares,
  
tinc 33 anys i vaig néixer a Girona, al barri de Sant Narcís. Vaig estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Girona i després d’una intensa trajectòria en departaments de comunicació d’empreses de diferents sectors, com Abertis, vaig decidir muntar la meva pròpia agència ara fa set anys: EO! Comunicació. Estic casada des de fa nou anys, i amb el meu marit Martí tenim dos fills: en Quim, de cinc anys, i en Pep, d’un any i mig. Són dos nens amb una energia infinita i un somriure permanent als llavis, són el nostre motor.
 
 
La meva gran afició ha estat sempre la cuina. Ja de petita em col·locava a sobre del tamboret per ajudar els meus pares a cuinar. En fer-me gran, aquesta passió va tornar a la meva vida amb força i l’any 2012 vaig obrir el blog Evacuinera. Aquí compartia receptes que il·lustrava amb fotografies del procés d’elaboració. Els posts que hi penjava van començar a tenir molt d’èxit i, l’any 2015, vaig decidir obrir un canal de Youtube amb el mateix nom, Evacuinera. Des de llavors, cada setmana penjo una recepta en vídeo, a vegades, acompanyada de grans xefs de renom com Fran Agudo, del restaurant Tickets, o Joan Roca, de El Celler de Can Roca.

El projecte Evacuinera ha adquirit una gran acceptació entre el públic i el que en un inici era una afició, a poc a poc s’ha convertit en la meva professió. Actualment, també em dedico a crear contingut per a marques gastronòmiques que volen arribar als seus clients gràcies al món audiovisual. Com us podeu imaginar, gaudeixo molt d’aquests projectes en els que puc combinar les meves dues aficions: la comunicació i la cuina.

Sóc una dona molt positiva i amb caràcter, també des de sempre. A l’època de la meva primera comunió estava de moda dur vestits blancs molt grans, quasi de núvia! A mi no em feien el pes. Així que, amb la meva mare, vam comprar un vestit blau fosc, per sota dels genolls i amb estrelletes petites blanques. Quan va arribar el dia esperat i tots entràvem a l’església, el mossèn es va dirigir amb pas ferm i seriós cap als meus pares. Ai, quins retrets ens esperaven... Però no va ser així, els va anar a felicitar per no haver-se deixat endur per les modes i triar un vestit amb personalitat i humil.

És important ser fidel a una mateixa i tenir seguretat per tirar endavant.

 

La família és un gran pilar per a mi. De fet, sempre porto a sobre unes arracades de perles que em van regalar els meus pares i la meva germana quan vaig fer els 30 anys. No me les trec mai, és una manera de dur-los sempre al meu costat. També guardo amb cura i gran estima un conjunt d’arracades i collaret de la meva àvia. Les arracades estan formades per brillants i, al mig, hi tenen un robí. Em recorden aquella empenta i elegància tan característiques de la meva àvia i que sempre tinc present per poder avançar. Gràcies a tots ells i a un bon grapat d’il·lusió (per la feina, la família, la parella) he pogut aconseguir els meus objectius i superar tots els entrebancs.

Sense passió... ja no seria jo!

 

Descarrega aquí el Llibre “Passionate Women”

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase