This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Dia de la Mare: joies amb pedres precioses

Cada primer diumenge de maig se celebra el Dia de la Mare
Si bé cada dia és un bon dia per donar les gràcies a aquestes dones meravelloses que sempre estan al nostre costat, aquí trobaràs unes quantes idees per a celebrar aquesta festa.
Des d'escriure-li una nota d'agraïment o passar un dia sencer amb ella a regalar-li joies amb pedres precioses o diamants amb les que podrà mantenir viu el record de la seva maternitat tota la vida.
 
 

Regala joies amb pedres precioses

En el nostre dia a dia a Roosik & Co tenim la sort de conèixer moltes persones. Fem amistat amb moltes mares, fills o futures mares i pares que troben en les joies amb pedres precioses de colors objectes que els permeten expressar sentiments i que, a més, són perdurables en el temps.

Les persones regalen joies perquè els representen, i també perquè són capaces d'evocar-nos moments, emocions i persones generació rere generació. Es tracta d'un regal original i completament únic, capaç de fer sentir bé a qui el regala i a qui el poseeix.

Si necessiteu idees sobre què regalar el Dia de la Mare, us hem preparat una petita selecció de peces en base la nostra experiència a Roosik & Co.

 

Regals per a mares que acaben de donar a llum o per a embarassades

Viure la maternitat per primera vegada és una etapa preciosa, tan preciosa com les gemmes naturals de colors.

Una idea excel·lent per a regalar a les futures mares són els penjolls amb inicials (la primera lletra del nom del bebè) i la seva pedra preciosa preferida. Hi ha mares topazi, mares ametista, mares quars rosa, mares diamant... Existeixen tants tipus de mare com pedres precioses en el món.

 

Regalar joies amb pedres precioses o diamants en el Dia de la Mare és un encert per diferents motius. Un d'ells és que a cada pedra preciosa se li atribueixen unes propietats amb les que la mare pot sentir-se identificada.

Una mare topazi serà tranquil·la, sincera, serena, com el blau d'aquesta gemma. Una mare quars rosa serà tendra, delicada i, a la vegada, forta. Una mare diamant serà única, brillant i transparent.

 

 

A més, són pedres naturals i això vol dir que cadascuna és diferent a la resta, fins i tot dins del mateix grup. Gaudeixen de tons i matisos de color singulars i bells, no hi ha cap gemma igual. Com les mares... Mare només n'hi ha una.

 

Regals per a mares experimentades

Si el detall és per a mares que ja tenen un fill o àvies que volen portar prop del cor el record del llegat familar que han aconseguit crear al llarg dels anys, us aconsellem les peces Bouquet.

 

En aquestes peces, les tres pedres precioses de colors juguen amb tres petits diamants. Junts formen una bonica flor. Recentment, una mare va escollir un anell bouquet amb turmalines verd clar, verd fosc i rosa per a simbolitzar la seva família. Ella se sentia identificada amb la pedra rosada i veia representats al seu marit i fill amb les pedres verdes.

 

 

La col·lecció Bouquet és àmplia: anells, polseres, penjolls i arracades. Els treballem a mà en el nostre taller en tots els tipus d'or: or blanc, or rosa i or groc, i amb diferents combinacions de pedres de colors i diamants. Serà fàcil trobar una peça que encaixi amb la seva personalitat.

La reina de les mares

La joia que tota mare vol com a mínim un cop a la vida és la que està treballada amb la reina de les gemmes: el diamant.

 

Les aliances o els anells d'or amb brillants són peces tan especials que són difícils de superar. El diamant gaudeix d'unes propietats que tota mare porta incorporades en el seu interior: és la més brillant i la més forta.

Els diamants amb els que treballem són incolors, sense impurses i de triple excel·lència en la talla, simetria i poliment de les seves facetes; pertanyen al 0,02% de l'extracció mundial de diamants. Són tan especials i rars de trobar en la natura... Imagineu-vos com d'especial se sentirà la vostra mare en ser propietària d'una peça tan singular. Insuperable.

 

Aquí trobareu més inspiració:

Penjolls amb inicials

Joies amb pedres precioses 

Joies amb diamants

Si necessiteu ajuda o consell ens trobareu a shop@roosik.com o al 972 20 47 85

Us desitgem un feliç dia de la mare, és a dir, un feliç dia... cada dia!

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Do you need help? Talk to an expert

X

Cart

No more products available for purchase